3x | 1.73% | solata, stimulatorji rasti, vitamin C, senzorične lastnosti hrane, organska gnojila, senzorične lastnosti, paprika, paradižnik, solatne kumare, nitrati, škodljivci, suha snov, cvetača, morfološke značilnosti, bela detelja |
2x | 1.16% | organsko gnojilo, mikrobiološka aktivnost, varnost prehrane, patogene bakterije, krhkolistna solata, okoljski odtis, podsevek, PRPEBV, kolerabica, PRPSOL, pridelava poljščin, pridelava zelenjadnic, ekvivalent pridelovalne površine (LER), čebula, analiza klasa, alelopatija, dekompozicijski test, izguba suhe snovi, kakovost, cepljenje, vidne spremembe, količnik ekvivalenta tal (LER), deževniki, rž, ostanek Nmin, ekonomika, pridelek zelja, morfološke lastnosti, načini kmetijske pridelave, navadna pšenica |
1x | | število, ekološko pridelovanje, bela gorjušica, masa, growth, photosynthesis, hoeing, mulch, yield, soil Nmin, Sustainable Process Indeks - SPI, Sustainable Process index ® - SPI, Ključne besede: združena setev, ENTEC, Nmin, kitajski kapus, nalet škodljivcev, morgološke lastnosti, kazalec relativne skupne vrednosti (RVT), Ključne besede: zelje, ekološko kmetijsvto, nitrat in vitamin C, radič, endivija, tehnološko ekonomski simulacijski model, simulacijski modeli, deževniki/bela gorjušica/pridelovalni sistemi/masa/število, Združena setev, sweet maize, gnojenje z dušikom, RVT, kazalec relativne skupne vrednosti, količnik ekvivalenta tal, Vitamin C, Opomba: Doktorska disertacija je pisana v angleškem jeziku., DEX, hrana, kvaliteta, primerjalna analiza, kmetijstvo, pridelek zelenjadnic, okoljski vidik, pšenica, gensko spremenjeni organizmi, načini pridelave, zavarovana območja, buče, korenje, fotosinteza, sorte, krhkolistna rozetasta solata, tržna masa, gnojilo., briketiranje ovčje volne, obdobja pridelovanja, N-min, poljščine, podsev, folija, obdelava tal, GSO, gesnko spremenjena živila (GSŽ), protected landscapes, gensko spremenjeni organizmi (GSO) / gensko spremenjena živila (GSŽ) / označevanje GSO v hrani in krmi / javnomnenjska raziskava / Slovenija, ocena investicije, food quality, economic feasibility, načini pridelave zelenjave, trajnostni razvoj / vzgoja in izobraževanje / ekološka živila / samooskrba /
potenciali in ovire, kutivar, kemijske analize, kultivarji, paradižniki, environmental parameters, agronomic parameters, trajnostni razvoj, Slovenija, raziskava, označevanje GSO v hrani in krmi, vzgoja in izobraževanje, ekološka živila, Sustainable agriculture, ovire, potenciali, samooskrba, kemijska analiza |