| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Statistika DKUM

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (5)

  1. Helena Horvat: Gastronomski turizem v Občini Dobrna: kulinarična dediščina Dobrne in oblikovanje novega turističnega proizvoda na njeni osnovi
  2. Špela Kragolnik: Možnost razvoja turistične ponudbe na osnovi gasilske dediščine v Laškem
  3. Matjaž Pavlin: Vinogradniška dediščina kot priložnost za oblikovanje inovativnega, doživljajskega turističnega produkta na Dolenjskem
  4. Nina Veble: Temačni kraji in zgodbe občin brežice in krško kot osnova za razvoj temačnega turizma
  5. Jožica Kelnarič: GLAMUROZNO KAMPIRANJE V REPNICAH NA BIZELJSKEM

Diplomska dela (6)

  1. Maja Bot: Analiza kulinarične dediščine in njena vključenost v turistično ponudbo Prlekije
  2. Sara Šetinc: GASTRONOMSKA TURISTIČNA POT (FOOD CRAWLS) POSAVJA
  3. Nuša Lešnjak: KULINARIČNE MOJSTROVINE ŠENTJERNEJA
  4. Sara Strah: ŠEGE IN NAVADE V NAČINU ŽIVLJENJA LJUDI NA DOLENJSKEM
  5. Petra Kocjan: Koledarske šege in navade na Dolenjskem
  6. Vanja Tišler: ŠEGE IN NAVADE ŽIVLJENJSKEGA CIKLA NA ŠTAJERSKEM V PRETEKLOSTI IN SODOBNOSTI
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici