| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Statistika DKUM

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (1)

  1. Severina Stavbar: Procesi odstranjevanja antibiotikov iz bolnišničnih odpadnih vod

Magistrska dela (23)

  1. Nika Poderžan: Vpliv podnebnih sprememb na zdravje in zdravstveno varstvo: percepcija zdravstvenih delavcev v Sloveniji
  2. Verena Gračner: Vpliv industrijskega onesnaževanja zraka na zdravje ljudi
  3. Barbara Novak: Humani biomonitoring izpostavljenosti težkim kovinam in njihov potencialni učinek na zdravje prebivalcev Slovenije in Evropske unije med leti 2011 in 2014
  4. Nastja Habjanič: Uvajanje avtomatov z zdravo prehrano v zdravstvene in socialno varstvene ustanove ter na fakultete v Sloveniji
  5. Marko Pušnik: Zmanjšana občutljivost in odpornost bakterij proti razkužilom
  6. Natalija Valant: Vsebnost ohratoksina A v živilih in krmi med letoma 2010 in 2016 v Sloveniji
  7. Darja Kokol: Zbiranje in ravnanje z odpadki iz zdravstva v obdobju 2011-2016 v Sloveniji
  8. Maja Oblak: Vsebnost mikotoksinov T-2, HT-2 in deoksinivalenola v živilih in krmi v Sloveniji med leti 2012 in 2016
  9. Sara Tajnikar: Holistični pristop k obvladovanju pojava bakterije Legionella pneumophila v pitni vodi v izbrani bolnišnici skozi prizmo dialektične teorije sistemov
  10. Petra Trofenik: Vsebnost aflatoksinov b1, b2, g1, g2 v živilih in krmi med leti 2010 in 2016 v Sloveniji
  11. Evelina Leskovar Smole: Vsebnost mikotoksina zearalenona v živilih in krmi med leti 2010 in 2016 v Sloveniji
  12. Tamara Žunko: OCENA STANJA PONUDBE HRANE V ZDRAVSTVENI USTANOVI
  13. Tjaša Mikluš: Uporabnost aparature morapex a v pralnici
  14. Sabina Kocjan: Izpostavljenost nitratom v živilih
  15. Natalija Bohinc: Monitoring pesticidov v pitni vodi v obdobju 2005-2015 v Sloveniji
  16. Katarina Pučko: Spremljanje vsebnosti polikloriranih bifenolov v živilih z oceno vnosa
  17. Helena Blažinčić: Prehranjevalne navade ter socioekonomski status lahko vplivajo na zdravje študentske populacije
  18. Petra Rančan: Problem tuberkuloze v svetu in Sloveniji v letih 2008-2013
  19. Sara Ketiš: ZDRAVA PREHRANA V SOCIALNO VARSTVENEM ZAVODU
  20. Peter Drevenšek: Prisotnost akrilamida v živilih
  21. Anastazija Šelih: OZAVEŠČENOST ZDRAVSTVENIH DELAVCEV O NEVARNOSTIH OKUŽBE Z LEGIONELO NA ONKOLOŠKEM INŠTITUTU V LJUBLJANI
  22. Patricija Murko: DOLOČEVANJE MEJE DETEKCIJE IZBRANIH MIKROORGANIZMOV NA RAZLIČNIH POVRŠINAH V BOLNIŠNIČNEM OKOLJU Z METODO PCR
  23. Dunja Pahor: PRIMERJAVA KLASIČNE GOJITVENE METODE NA SELEKTIVNIH AGARNIH GOJIŠČIH IN MOLEKULARNE METODE VERIŽNE REAKCIJE S POLIMERAZO ZA ANALIZO UMETNO KONTAMINIRANIH TEKSTILIJ

Diplomska dela (3)

  1. Dejan Furman: Vpliv amalgamskih zalivk na zdravje
  2. Sanja Kolman: Primerjava higiene površin pripomočkov za večkratno uporabo med dvema zdravstvenima ustanovama
  3. Petra Metličar: RAVNANJE Z ODPADKI PRI PREDELAVI ROŽMARINA
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici