| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Statistika DKUM

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (3)

  1. Hristina Kocić: Vpliv mleka, mlečnih bioaktivnih peptidov in l-arginina na celično signalizacijo v kožnih fibroblastih
  2. Aleš Goropevšek: SPREMEMBE HOMEOSTAZE SUBPOPULACIJ CD4+ T LIMFOCITOV IN NJIHOVIH CITOKINSKIH - STAT SIGNALNIH POTI PRI BOLNIKIH S SISTEMSKIM LUPUS ERITEMATOZUSOM
  3. Martina Klemenak: Vpliv probiotika Bidifobacterium breve BR03 na raven provnetnih in protivnetnih citokinov ter kratkoverižnih maščobnih kislin pri otrocih s celiakijo

Magistrska dela (21)

  1. Natalija Ferk: Analiza poznavanja, odnosa in obnašanja študentov do vsebnosti soli in joda v prehrani
  2. Maja Oblak: Vsebnost mikotoksinov T-2, HT-2 in deoksinivalenola v živilih in krmi v Sloveniji med leti 2012 in 2016
  3. Sara Tajnikar: Holistični pristop k obvladovanju pojava bakterije Legionella pneumophila v pitni vodi v izbrani bolnišnici skozi prizmo dialektične teorije sistemov
  4. Simon Janžekovič: Antioksidativni potencial različnih kultivarjev paradižnika (Solanum lycopersicum L.)
  5. Tamara Krevh: Rangiranje tveganj kemičnih dejavnikov tveganja v prehrani otrok
  6. Dominika Klavž: Poznavanje problematike alergenov s strani upravnikov planinskih koč in njihovo označevanje na planinskih kočah
  7. Tamara Žunko: OCENA STANJA PONUDBE HRANE V ZDRAVSTVENI USTANOVI
  8. Timotej Bedjanič: Znotrajcelični antioksidativni potencial ekstraktov različnih sort paradižnika
  9. Barbara Štajner: Vpliv sezone na sestavo mleka
  10. Špela Pertinač: Antiproliferacijski in antioksidativni učinki nekaterih razvejanih in kratkoverižnih maščobnih kislin
  11. Kristina Zemljič: Razgradnja skatola s pomočjo mikroorganizmov kot alternativa zmanjševanja vonja po merjascu
  12. Anka Greif: Laktoza v jogurtih
  13. Tajda Peinkiher: Priprava novih piščančjih celičnih kultur
  14. Sabina Kocjan: Izpostavljenost nitratom v živilih
  15. Tjaša Krenker: Celični antiproliferacijski in antioksidativni učinki vode z zmanjšano vsebnostjo devterija
  16. Maja Vezonik: Zagotavljanje mikrobiološke ustreznosti tofuja med proizvodnjo in pri skladiščenju
  17. Barbara Oswald: Optimizacija metode za ocenjevanje antioksidativne aktivnosti z uporabo barvila dcfh-da na celični liniji tlt
  18. Tea Drevenšek: Toksičnost nanodelcev na bazi cinkovega oksida pri izpostavitvi človeških epitelnih in makrofagnih celic
  19. Klara Brusar: SPREMEMBE V VSEBNOSTI NITRATOV PRI KULINARIČNI OBDELAVI KROMPIRJA
  20. Peter Drevenšek: Prisotnost akrilamida v živilih
  21. Ander Murua Txopitea: ISOLATION AND IDENTIFICATION OF BACTERIOCINOGENIC STRAIN OF LACTOBACILLUS PLANTARUM WITH POTENTIAL BENEFICIAL PROPERTIES FROM DONKEY MILK

Diplomska dela (1)

  1. Sonja Mikša Dragovan: CITOTOKSIČNOST PROBIOTIKOV IN NJIHOVIH METABOLITOV NA ČREVESNE EPITELNE CELICE
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici