| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Statistika DKUM

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (1)

  1. Jure Kolarič: Ekspresija genov za evolucijo etilena ter abscizija plodičev jablane (Malus domestica Borkh.) po tretiranju z rastnimi regulatorji in senčenjem

Magistrska dela (12)

  1. Karin Glazer: Medene pijače in senzorično vrednotenje medenih likerjev
  2. Valerija Bezjak: Poznavanje načinov pridelave sadja in navade potrošnikov v času covid-19 razmer
  3. Nina Tojnko: Fiziološki in ekonomski vidiki izvedbe različne intenzivnosti zimske rezi pri češnji (prunus avium l.)
  4. Klementina Jelen: Ukrepi za izboljšanje fiziološkega stanja plodov jablan (Malus domestica Borkh.) sorte 'Jonaprince'
  5. Mitja Lobnik: Vegetativni in generativni razvoj jagod (fragaria x ananassa duch.)
  6. Doroteja Podkrajšek: Odpornost nekaterih križancev češenj 'Regina' x 'Lapins' na napad češnjeve muhe v klimatskih razmerah leta 2018
  7. Nina Planinc: Vpliv različnih pristopov gnojenja z dušikom na kakovost češenj sorte 'summit '
  8. Blažka Rašl: Agro-morfološke karakteristike križancev češenj 'Regina' x 'Lapins'
  9. Gorazd Potočnik: Vpliv obremenitve s pridelkom na parametre zrelosti in kakovosti pridelka pri sorti 'Mairac' (Malus domestica Borkh.)
  10. Matjaž Beber: Vpliv položaja plodov na rodnem lesu in oveska na širino obiralnega okna pri sortah 'Cameo' in 'Kanzi' (Malus domestica BORKH.)
  11. Biljana Todorović: Uporaba PCA metode pri vrednotenju vpliva položaja plodov v krošnji na lastnosti pridelka plodov različnih sort jablan (Malus domestica B.)
  12. Blaž Germšek: Razvoj parametrov kakovosti jabolk sort Gala in Fuji kot posledica vpliva protitočne mreže in položaja plodov v krošnji

Diplomska dela (20)

  1. Anže Ajlec: Uporaba ostankov predelave oljk za gnojenje kmetijskih zemljišč
  2. Tjaša Karner: Izdelava in senzorično vrednotenje vinskih želejev
  3. Ana Kunc: Primerjava različnih sort jagod glede na kemijsko analizo in senzorično oceno
  4. Simon Mesarič: Pridelava češenj brez ostankov fitofarmacevtskih sredstev
  5. Matjaž Dreier: Spremembe parametrov kakovosti jabolčnega soka pri različnih pogojih skladiščenja
  6. David Žižek: Tehnološki ukrepi za vzpodbujanje rasti predčasnih poganjkov pri sadikah jablane (Malus domestica Borkh) v drevesnici
  7. Mihael Iljaž: Uporaba dušičnih gnojil v integrirani pridelavi jabolk sorte 'Gala'
  8. Mojca Ločnikar: Uporaba sadre pri pridelavi jabolk
  9. Sonja Košir: Dinamika sprememb parametrov zrelosti in kakovosti v času zorenja pri slivah sort 'Stanley' in 'Hanita'
  10. Katja Lukač: Vpliv stopnje zrelosti na vsebnost skupnih fenolov v izbranih sortah sliv (Prunus domestica L.)
  11. Sabina Kosi: Vpliv stopnje zrelosti na vsebnost sladkorjev in sorbitola v slivah
  12. Mitja Strašek: Povezava med različnimi načini obdelave tal in njihov vpliv na rast in rodnost jablan (Malus domestica B.) sorte 'Gala'
  13. Zoran Pukšič: Vpliv oveska in odmerka dušika na parametre zrelosti in kakovosti pridelka jablan (Malus domestica B.) sorte 'Fuji'
  14. Katja Vrhunec: Dinamika razvoja plodov jablane na različnih vrstah rodnega lesa
  15. Damjana Zalokar: Vpliv stopnje zrelosti na celokupno antioksidativno učinkovitost v različnih sortah sliv
  16. Sanja Cestnik: Spremembe nekaterih parametrov zrelosti in kakovosti sliv (Prunus Domestica L.) med zorenjem
  17. Nadja Sadar: Vpliv fertirigacije na dinamiko spreminjanja obarvanosti in zrelosti jabolk sorte Gala
  18. Mladen Radovanović: Dinamika razvoja parametrov zrelosti sliv Prunus domestica L.
  19. Liljana Bastič: Obdelava tal v pasu pod jablanami (Malus domestica Borkh.) sorte Zlati delišes
  20. Dušan Popovski: Uporaba proheksadion-Ca pri hruškah (Pyrus communis L.) sorte viljamova

Druga dela (7)

  1. Peter Zadravec, Tatjana Unuk: Monitoring (prepoznavanje, spoznavanje) in funkcija izbranih koristnih organizmov v nasadih jabolk
  2. Marinka Brglez Sever, Stanislav Tojnko, Tatjana Unuk: Impact of various types of anti-hail nets on light exposure in orchards and quality parameters of apples
  3. Vesna Mila Meden, Tatjana Unuk: Chemical and fruit skin colour markers for simple quality control of tomato fruits
  4. Andrej Plestenjak, Tomaž Požrl, Janez Hribar, Tatjana Unuk, Rajko Vidrih: Regulation of metabolic changes in shredded cabbage by modified atmosphere packaging
  5. Leopold Tijskens, Rob Schouten, Tatjana Unuk, Marjan Simčič: Green mathematics: benefits of including biological variation in your data analysis
  6. Blaž Germšek, Tatjana Unuk: Kakovost jabolk sort 'Gala Brookfield' in 'Fuji Kiku 8' pod in izven protitočne mreže
  7. Denis Stajnko, Peter Vindiš: Napoved pridelka jabolk z metodo analize slike
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici