| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:High pressure phase equilibrium studies : diploma thesis
Avtorji:ID Martín Rosano, Juan José (Avtor)
ID Knez, Željko (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
ID Škerget, Mojca (Komentor)
Datoteke: Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Organizacija:FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Ključne besede:termodifuzijska tehnika, fazno ravnotežje, visokotlačna tehnologija, fazni prehodi, vanilin, kakavovo maslo
Kraj izida:Maribor
Založnik:[J. J. Martín Rosano]
Leto izida:2005
PID:20.500.12556/DKUM-952 Novo okno
UDK:66.061-987:541.123(043.2)
COBISS.SI-ID:9659926 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:R08OPHVW
Datum objave v DKUM:26.07.2007
Število ogledov:4401
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
Področja:KTFMB - FKKT
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:phase equilibria, solid-liquid transitions, equlibrium solubility, O-Vanillin, cocoa butter


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici