| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Avtomatizacija sezonske sušilnice suhomesnatih izdelkov : diplomsko delo
Avtorji:ID Laznik, Gašper (Avtor)
ID Pogorelc, Janez (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
ID Zadravec, Matej (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf VS_Laznik_Gasper_2021.pdf (3,96 MB)
MD5: 79248D4586A96F0D7D173F44729C3E07
PID: 20.500.12556/dkum/4df8b28d-ed2a-46d6-9e27-7d111f61136c
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FERI - Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko
Opis:Sušenje in zorenje mesnin je zahteven tehnološki postopek, ki je tesno povezan z izkušnjami in praktičnimi znanji ljudi, ki se ukvarjajo s tem procesom. V nalogi je bilo realizirano tehnološko opremljanje sušilnega in zorilnega prostora, ki omogoča regulacijo najpomembnejših parametrov procesa zorenja in sušenja mesnin. S tem smo povečali ekonomičnost in nadzor ter posledično zmanjšali rizičnost izvedbe procesa.
Ključne besede:Regulacija, nadzor, sušenje, zorenje
Kraj izida:Maribor
Kraj izvedbe:Maribor
Založnik:[G. Laznik]
Leto izida:2021
Št. strani:XI, 81 str.
PID:20.500.12556/DKUM-79821 Novo okno
UDK:658.52.011.56:637.5(043.2)
COBISS.SI-ID:95358979 Novo okno
Datum objave v DKUM:18.10.2021
Število ogledov:997
Število prenosov:87
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
Področja:KTFMB - FERI
:
LAZNIK, Gašper, 2021, Avtomatizacija sezonske sušilnice suhomesnatih izdelkov : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Maribor : G. Laznik. [Dostopano 22 april 2025]. Pridobljeno s: https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=79821
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Iščem podobna dela...Prosim, počakajte...
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:18.08.2021

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Automation of seasonal drying room for dried meat products
Opis:Drying and maturing of meat products is a demanding technological process that is closely related to the experience and practical knowledge of the people involved in this process. In the thesis, the technological equipment of the drying and maturing space was realized, which enables the regulation of the most important parameters in the process of maturing and drying meat products. In this way, we increased economy, control and consequently reduced the risk of carrying out the process.
Ključne besede:Regulation, control, drying, maturing


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici