| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Topnost nekaterih sestavin paprike v SC CO2 : diplomsko delo
Avtorji:ID Horvat, Karmen (Drugo)
ID Knez, Željko (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke: Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Organizacija:FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Ključne besede:ravnotežna topnost, superkritični fluidi, kapsaicin
Kraj izida:Maribor
Založnik:[s.n.]
Leto izida:1993
PID:20.500.12556/DKUM-5327 Novo okno
UDK:66.061:54-139
COBISS.SI-ID:1391638 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:3H4QML96
Datum objave v DKUM:26.07.2007
Število ogledov:3275
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
Področja:KTFMB - FKKT
:
Topnost nekaterih sestavin paprike v SC CO2 : diplomsko delo, 1993. [na spletu], Diplomsko delo. Maribor : s.n. [Dostopano 26 marec 2025]. Pridobljeno s: https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=5327
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share



Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
  1. Kronična bolezen in življenjski stil
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici