Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
|
|
SLO
|
ENG
|
Piškotki in zasebnost
DKUM
EPF - Ekonomsko-poslovna fakulteta
FE - Fakulteta za energetiko
FERI - Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko
FF - Filozofska fakulteta
FGPA - Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo
FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
FL - Fakulteta za logistiko
FNM - Fakulteta za naravoslovje in matematiko
FOV - Fakulteta za organizacijske vede
FS - Fakulteta za strojništvo
FT - Fakulteta za turizem
FVV - Fakulteta za varnostne vede
FZV - Fakulteta za zdravstvene vede
MF - Medicinska fakulteta
PEF - Pedagoška fakulteta
PF - Pravna fakulteta
UKM - Univerzitetna knjižnica Maribor
UM - Univerza v Mariboru
UZUM - Univerzitetna založba Univerze v Mariboru
COBISS
Ekonomsko poslovna fakulteta
Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Fakulteta za logistiko
Fakulteta za organizacijske vede
Fakulteta za varnostne vede
Fakulteta za zdravstvene vede
Knjižnica tehniških fakultet
Medicinska fakulteta
Miklošičeva knjižnica - FPNM
Pravna fakulteta
Univerzitetna knjižnica Maribor
Večja pisava
|
Manjša pisava
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Za študente
Za zaposlene
Statistika
Prijava
Prva stran
>
Izpis gradiva
Izpis gradiva
Naslov:
Skupni fenoli in antioksidativni potencial sestavin krme : diplomsko delo
Avtorji:
ID
Križan, Tomaž
(Avtor)
ID
Kristl, Janja
(Mentor)
Več o mentorju...
ID
Urbanek Krajnc, Andreja
(Komentor)
Datoteke:
http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=25701
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:
skupni fenoli
,
antioksidativni potencial
,
sestavine krme
Kraj izida:
Maribor
Založnik:
[T. Križan]
Leto izida:
2011
Št. strani:
VIII, 47 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/DKUM-48849
UDK:
636.085:547.56(043.2)=863
COBISS.SI-ID:
3215660
NUK URN:
URN:SI:UM:DK:MZIBOOMJ
Datum objave v DKUM:
10.07.2015
Število ogledov:
2643
Število prenosov:
73
Metapodatki:
Področja:
FKBV
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
KRIŽAN, Tomaž, 2011,
Skupni fenoli in antioksidativni potencial sestavin krme : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Maribor : T. Križan. [Dostopano 23 april 2025]. Pridobljeno s: http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=25701
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Implementation of liquid chromatography coupled to thermal lens spectrometry (HPLC-TLC) in studies of yeats' role in formation of stable pigments in Pinot Noir wines
Highly sensitive determination of pyoverdine in cloud water by HPLC-thermal lens spectrometry
Application of high-performance liquid chromatography combined with ultra-sensitive thermal lens spectrometric detection for simultaneous biliverdin and bilirubin assessment at trace levels in human serum
Detekcija in proučevanje biološko aktivnih snovi v procesih in vzorcih iz okolja
DETEKCIJA KOVINSKIH KOMPLEKSOV IN ORGANOKOVINSKIH SPOJIN V VZORCIH IZ OKOLJA S SPEKTROMETRIJO TERMIČNIH LEČ
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Selenium compounds in selenium-enriched cabbage
Masnospektrometrična kvantifikacija polifenolnih spojin v ekstraktih invazivnih dresnikov
Vrednotenje knjižnice spojin in določanje njihovih lastnosti z uporabo tekočinske kromatografije visoke ločljivosti, sklopljene z masno spektrometrijo
Karakterizacija protamin sulfata v formulaciji
Določanje tokoferolov v oljih s HPLC
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
total phenolics
,
antioxidant activity
,
feed components
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj