| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Vpliv stopnje zrelosti na vsebnost sladkorjev in sorbitola v slivah : diplomsko delo
Avtorji:ID Kosi, Sabina (Avtor)
ID Kristl, Janja (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
ID Unuk, Tatjana (Komentor)
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=24305
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:sliva (Prunus domestica L.), sladkorji, sorbitol, zorenje
Kraj izida:Maribor
Založnik:[S. Kosi]
Leto izida:2011
Št. strani:VII, 31 f., [6] f. pril.
PID:20.500.12556/DKUM-48841 Novo okno
UDK:634.22:631.547.6(043.2)=863
COBISS.SI-ID:3201068 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:ZH3EAG7Q
Datum objave v DKUM:10.07.2015
Število ogledov:2635
Število prenosov:65
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
KOSI, Sabina, 2011, Vpliv stopnje zrelosti na vsebnost sladkorjev in sorbitola v slivah : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Maribor : S. Kosi. [Dostopano 11 april 2025]. Pridobljeno s: http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=24305
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:plum (Prunus domestica L.), sugars, sorbitol, ripening


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici