| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Vpliv dodatkov na kemične in mikrobiološke lastnosti goveje gnojevke : diplomsko delo
Avtorji:ID Šlamberger, Jože (Avtor)
ID Kramberger, Branko (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
ID Repič, Milan (Komentor)
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=22916
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:dodatki za gnojevko, goveja gnojevka, kemične lastnosti, mikrobiološke lastnosti
Kraj izida:Maribor
Založnik:[J. Šlamberger]
Leto izida:2011
Št. strani:VIII, 25 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/DKUM-48835 Novo okno
UDK:631.862:636.2:579.64:54(043.2)=863
COBISS.SI-ID:3156268 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:KF4VKDUO
Datum objave v DKUM:10.07.2015
Število ogledov:1040
Število prenosov:58
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
ŠLAMBERGER, Jože, 2011, Vpliv dodatkov na kemične in mikrobiološke lastnosti goveje gnojevke : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Maribor : J. Šlamberger. [Dostopano 22 januar 2025]. Pridobljeno s: http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=22916
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:additives for slurry, cattle slurry, chemical characteristics, microbiological characteristics


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici