| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Senzorične lastnosti zelja in rdeče pese v odvisnosti od načina kmetijske pridelave : diplomsko delo
Avtorji:ID Mikola, Nadja (Avtor)
ID Bavec, Martina (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=8707
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:načini kmetijske pridelave, kakovost hrane, senzorične lastnosti hrane
Kraj izida:Maribor
Založnik:[N. Mikola]
Leto izida:2009
Št. strani:IX, 68 f.
PID:20.500.12556/DKUM-48652 Novo okno
UDK:635.34+633.41:631.524.6/.7:543.92(043.2)=863
COBISS.SI-ID:2784044 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:H4GVZLWR
Datum objave v DKUM:10.07.2015
Število ogledov:1269
Število prenosov:38
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
MIKOLA, Nadja, 2009, Senzorične lastnosti zelja in rdeče pese v odvisnosti od načina kmetijske pridelave : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Maribor : N. Mikola. [Dostopano 7 januar 2025]. Pridobljeno s: http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=8707
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Iščem podobna dela...Prosim, počakajte...
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:different farming systems, food quality, sensory characteristics of food


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici