Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
|
|
SLO
|
ENG
|
Piškotki in zasebnost
DKUM
EPF - Ekonomsko-poslovna fakulteta
FE - Fakulteta za energetiko
FERI - Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko
FF - Filozofska fakulteta
FGPA - Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo
FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
FL - Fakulteta za logistiko
FNM - Fakulteta za naravoslovje in matematiko
FOV - Fakulteta za organizacijske vede
FS - Fakulteta za strojništvo
FT - Fakulteta za turizem
FVV - Fakulteta za varnostne vede
FZV - Fakulteta za zdravstvene vede
MF - Medicinska fakulteta
PEF - Pedagoška fakulteta
PF - Pravna fakulteta
UKM - Univerzitetna knjižnica Maribor
UM - Univerza v Mariboru
UZUM - Univerzitetna založba Univerze v Mariboru
COBISS
Ekonomsko poslovna fakulteta
Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Fakulteta za logistiko
Fakulteta za organizacijske vede
Fakulteta za varnostne vede
Fakulteta za zdravstvene vede
Knjižnica tehniških fakultet
Medicinska fakulteta
Miklošičeva knjižnica - FPNM
Pravna fakulteta
Univerzitetna knjižnica Maribor
Večja pisava
|
Manjša pisava
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Za študente
Za zaposlene
Statistika
Prijava
Prva stran
>
Izpis gradiva
Izpis gradiva
Naslov:
OBLIKOVANJE PROSTOROV PEKARNICE DOBROT
Avtorji:
ID
Keržan, Katja
(Avtor)
ID
Lobnik, Uroš
(Mentor)
Več o mentorju...
ID
Skalicky, Vanja
(Komentor)
Datoteke:
UNI_Kerzan_Katja_2011.pdf
(3,89 MB)
MD5: AB44CCF04B96EBA49DC285E9E06EC9E8
PID:
20.500.12556/dkum/e5b255e1-6cc3-405f-bbae-9a0ed5568c6f
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FGPA - Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo
Opis:
Predmet raziskave diplomskega dela je oblikovanje prostora, logotipa ter podati smernice grafične podobe Pekarnice dobrot z imenom TO!MMM. Skozi kontinuiran proces smo prikazali povezanost grafične podobe in arhitekture prodajalne. V diplomskem delu smo oblikovali prostor prodajalne in opremo, ki je podrejena funkciji dejavnosti, hkrati pa s pravilno izbiro materialov ustavili ambient, ki se dopolnjuje z idejo prodajalne kruha in pekovskih izdelkov. Lokacija obdelovanega prostora je realna, zato so omejitve pri oblikovanju prostora neizogibne.
Ključne besede:
oblikovanje prodajalne
,
logotip
,
interier
,
pekarna
Kraj izida:
Maribor
Založnik:
[K. Keržan]
Leto izida:
2011
PID:
20.500.12556/DKUM-20777
UDK:
725.012.8(043.2)
COBISS.SI-ID:
518963737
NUK URN:
URN:SI:UM:DK:RIZ6RCZU
Datum objave v DKUM:
05.10.2011
Število ogledov:
2933
Število prenosov:
168
Metapodatki:
Področja:
KTFMB - FG
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
KERŽAN, Katja, 2011,
OBLIKOVANJE PROSTOROV PEKARNICE DOBROT
[na spletu]. Diplomsko delo. Maribor : K. Keržan. [Dostopano 28 marec 2025]. Pridobljeno s: https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=20777
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Podobna dela iz repozitorija:
Ni podobnih del
Podobna dela iz ostalih repozitorijev:
Ni podobnih del
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
BAKERY DESIGN
Opis:
The subject of research in this graduation work is to create a space, make a logo and corporate identity guidelines of the Bakery of goodies called TO!MMM. Through the continuous process, we illustrated the connection between architecture and graphic design of the shop. In the graduation work we designed the storefront space and equipment functional due to its activities , while the correct choice of materials create the atmosphere that is complemented by the idea of bread shops and bakery products. Location of treated area is real, so the limitations in the design space are inevitable.
Ključne besede:
bakery design
,
logo design
,
interior
,
bakery
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj