| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Brskanje po katalogu digitalne knjižnice Pomoč


Pot: / Doktorati / FKBV /
Opis: Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede



Podpodročja
<- Nazaj
Gradiva
1 - 10 / 61
Na začetekNa prejšnjo stran1234567Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
3.
Uporabnost NIR spektroskopije za določanje lastnosti mesa
Maja Prevolnik, 2011

Ključne besede: NIR spektroskopija, meso, mesni izdelki, kemijska sestava, kakovost mesa
Objavljeno v {dkKratica}: 28.03.2011; Ogledov: 6706; Prenosov: 567
.pdf Celotno besedilo (3,68 MB)

4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Na vrh

Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici