| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Statistics of DKUM

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

MSc theses (6)

  1. Manja Ozmec: Zmanjšanje uporabe nitritov in polifosfatov pri predelavi sušenih klobas
  2. Katarina Horvat: Vpliv mutacije gena ryr1 na lastnosti pršuta pri krškopoljskih prašičih
  3. Gregor Sok: Vpliv spola in stopnje soljenja na kakovost pršuta
  4. Jasmina Bajc: Primerjava kakovosti mesa med merjasci in kastrati - etiologija trdote
  5. Simona Rubin: VPLIV DODATKA HIDROLIZIRAJOČIH TANINOV V PREHRANI MERJASCEV NA PRISOTNOST VONJA PO MERJASCU IN KAKOVOST MESA
  6. Matej Štefanič: POSKUS NAPOVEDOVANJA BARVE IN TEKSTURE PRŠUTA Z BLIŽNJO INFRARDEČO SPEKTROSKOPIJO

BSc theses (1)

  1. Helena Zver: Vpliv vključevanja krmnih dodatkov z antioksidativnim potencialom na barvo mesnih izdelkov
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica