Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
|
|
SLO
|
ENG
|
Piškotki in zasebnost
DKUM
EPF - Ekonomsko-poslovna fakulteta
FE - Fakulteta za energetiko
FERI - Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko
FF - Filozofska fakulteta
FGPA - Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo
FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
FL - Fakulteta za logistiko
FNM - Fakulteta za naravoslovje in matematiko
FOV - Fakulteta za organizacijske vede
FS - Fakulteta za strojništvo
FT - Fakulteta za turizem
FVV - Fakulteta za varnostne vede
FZV - Fakulteta za zdravstvene vede
MF - Medicinska fakulteta
PEF - Pedagoška fakulteta
PF - Pravna fakulteta
UKM - Univerzitetna knjižnica Maribor
UM - Univerza v Mariboru
UZUM - Univerzitetna založba Univerze v Mariboru
COBISS
Ekonomsko poslovna fakulteta
Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Fakulteta za logistiko
Fakulteta za organizacijske vede
Fakulteta za varnostne vede
Fakulteta za zdravstvene vede
Knjižnica tehniških fakultet
Medicinska fakulteta
Miklošičeva knjižnica - FPNM
Pravna fakulteta
Univerzitetna knjižnica Maribor
Večja pisava
|
Manjša pisava
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Za študente
Za zaposlene
Statistika
Prijava
Prva stran
>
Izpis gradiva
Izpis gradiva
Naslov:
Prenova procesa peke kruha z vidika logistike
Avtorji:
ID
Mircheva, Viktoriya
(Avtor)
ID
Gajšek, Brigita
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
VS_Mircheva_Viktoriya_2014.pdf
(1,55 MB)
MD5: E05B14E43EFE9D07F36852EDE97E3043
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Organizacija:
FL - Fakulteta za logistiko
Opis:
V diplomskem delu smo poskusili rešiti problem predolgega procesa izdelave belega kruha v pekarni Noč in Dan v Krškem. Podjetje je majhno, vendar dobro posluje in ima svoje redne stranke. Nekatere faze v procesu izdelave belega kruha so moteče in predolge, zato smo jih poskusili odpraviti oziroma časovno skrajšati.
Ključne besede:
prenova
,
proces
,
analiza
,
posnetek
,
stanje
,
prostor
,
predlog
,
izboljšave
,
pekarna
,
podjetje
,
kruh
,
izdelava
,
stranka.
Kraj izida:
Krško
Založnik:
[V. Mircheva]
Leto izida:
2014
PID:
20.500.12556/DKUM-47104
UDK:
338
COBISS.SI-ID:
512652349
NUK URN:
URN:SI:UM:DK:5EU4C15K
Datum objave v DKUM:
25.02.2015
Število ogledov:
1501
Število prenosov:
205
Metapodatki:
Področja:
FL
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
MIRCHEVA, Viktoriya, 2014,
Prenova procesa peke kruha z vidika logistike
[na spletu]. Diplomsko delo. Krško : V. Mircheva. [Dostopano 19 april 2025]. Pridobljeno s: https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=47104
Kopiraj citat
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Iščem podobna dela...
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Process renovation of baking bread from logistical aspect
Opis:
In this thesis we will try to solve the problem „process of producing white bread is too long“ in the bakery Noč in Dan in the town Krško. The forementioned company is small, but business is runing well and has regular customers. Some of the phases in the process of producing white bread are disruptive, others take too long and that is why we will try to eliminate or at least shorten them.
Ključne besede:
Renovation
,
process
,
analysis
,
recording
,
state
,
space
,
proposal
,
improvment
,
bakery
,
company
,
bread
,
preparing
,
customer.
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj