| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Prenova procesa peke kruha z vidika logistike
Avtorji:ID Mircheva, Viktoriya (Avtor)
ID Gajšek, Brigita (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf VS_Mircheva_Viktoriya_2014.pdf (1,55 MB)
MD5: E05B14E43EFE9D07F36852EDE97E3043
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Organizacija:FL - Fakulteta za logistiko
Opis:V diplomskem delu smo poskusili rešiti problem predolgega procesa izdelave belega kruha v pekarni Noč in Dan v Krškem. Podjetje je majhno, vendar dobro posluje in ima svoje redne stranke. Nekatere faze v procesu izdelave belega kruha so moteče in predolge, zato smo jih poskusili odpraviti oziroma časovno skrajšati.
Ključne besede:prenova, proces, analiza, posnetek, stanje, prostor, predlog, izboljšave, pekarna, podjetje, kruh, izdelava, stranka.
Kraj izida:Krško
Založnik:[V. Mircheva]
Leto izida:2014
PID:20.500.12556/DKUM-47104 Novo okno
UDK:338
COBISS.SI-ID:512652349 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:5EU4C15K
Datum objave v DKUM:25.02.2015
Število ogledov:1501
Število prenosov:205
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
Področja:FL
:
MIRCHEVA, Viktoriya, 2014, Prenova procesa peke kruha z vidika logistike [na spletu]. Diplomsko delo. Krško : V. Mircheva. [Dostopano 19 april 2025]. Pridobljeno s: https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=47104
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Iščem podobna dela...Prosim, počakajte...
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Process renovation of baking bread from logistical aspect
Opis:In this thesis we will try to solve the problem „process of producing white bread is too long“ in the bakery Noč in Dan in the town Krško. The forementioned company is small, but business is runing well and has regular customers. Some of the phases in the process of producing white bread are disruptive, others take too long and that is why we will try to eliminate or at least shorten them.
Ključne besede:Renovation, process, analysis, recording, state, space, proposal, improvment, bakery, company, bread, preparing, customer.


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici