| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Statistika DKUM

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (6)

  1. Manja Ozmec: Zmanjšanje uporabe nitritov in polifosfatov pri predelavi sušenih klobas
  2. Katarina Horvat: Vpliv mutacije gena ryr1 na lastnosti pršuta pri krškopoljskih prašičih
  3. Gregor Sok: Vpliv spola in stopnje soljenja na kakovost pršuta
  4. Jasmina Bajc: Primerjava kakovosti mesa med merjasci in kastrati - etiologija trdote
  5. Simona Rubin: VPLIV DODATKA HIDROLIZIRAJOČIH TANINOV V PREHRANI MERJASCEV NA PRISOTNOST VONJA PO MERJASCU IN KAKOVOST MESA
  6. Matej Štefanič: POSKUS NAPOVEDOVANJA BARVE IN TEKSTURE PRŠUTA Z BLIŽNJO INFRARDEČO SPEKTROSKOPIJO

Diplomska dela (1)

  1. Helena Zver: Vpliv vključevanja krmnih dodatkov z antioksidativnim potencialom na barvo mesnih izdelkov
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici