| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva

Naslov:Konzerviranje in hlajenje prehrambenih izdelkov v živilsko predelovalni industriji : visokošolsko diplomsko delo
Avtorji:Cizerl, Dušan (Avtor)
Goričanec, Darko (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Krope, Jurij (Komentor)
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Organizacija:FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Ključne besede:konzerviranje, pasterizacija, sterilizacija, hlajenje, prehrambeni izdelki
Leto izida:2005
Založnik:[D. Cizerl]
Izvor:Maribor
UDK:664.8.047:634.22:621.798(043.2)
COBISS_ID:9918486 Povezava se odpre v novem oknu
NUK URN:URN:SI:UM:DK:ON4V0JWZ
Število ogledov:3174
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:KTFMB - FKKT
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici