Naslov: | Razvoj naprave za dezinfekcijo in sušenje obutve "OxoBox" : magistrsko delo |
---|
Avtorji: | ID Tisaj, Niko (Avtor) ID Kaljun, Jasmin (Mentor) Več o mentorju... ID Cupar, Andrej (Komentor) |
Datoteke: | MAG_Tisaj_Niko_2019.pdf (3,20 MB) MD5: 0F06E9A8A219D3507E0F50FD3228B787 PID: 20.500.12556/dkum/2837fbfa-4ff8-4e88-9885-e5a74d89ed20
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | FS - Fakulteta za strojništvo
|
---|
Opis: | Področje, ki ga bo magistrska naloga pokrivala so sušilci obutve ter naprave za razkuževanje obutve. Trg s temi napravami se v zadnji letih razvija in vztrajno raste. Premočena in preznojena obutev je vsekakor problem, s katerim se je srečal že vsak izmed nas. V takšnem primeru se ne pojavi samo neprijeten občutek, ampak sčasoma tudi neprijetne vonjave in okužbe stopal. Posledično se pojavlja vprašanje, kje in kako čimprej posušiti obutev. V nalogi bomo skozi celoten proces razvoja izdelka, predstavili rešitev problema, ki bo tako funkcionalna kot tudi oblikovno privlačna za uporabnika. Rešitev se imenuje OxonBox. Naprava združuje sušenje in dezinfekcijo z ozonom. |
---|
Ključne besede: | razvoj izdelka, oblikovanje, sušilci, sušenje, dezinfekcija obutve, ozon, produktno oblikovanje |
---|
Kraj izida: | Maribor |
---|
Kraj izvedbe: | Maribor |
---|
Založnik: | [N. Tisaj] |
---|
Leto izida: | 2019 |
---|
Št. strani: | VI, 43 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/DKUM-74455 |
---|
UDK: | [646.4:685.3]:648.6(043.2) |
---|
COBISS.SI-ID: | 22984214 |
---|
NUK URN: | URN:SI:UM:DK:EIVYH4IP |
---|
Datum objave v DKUM: | 17.10.2019 |
---|
Število ogledov: | 1889 |
---|
Število prenosov: | 41 |
---|
Metapodatki: | |
---|
Področja: | KTFMB - FS
|
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |