| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva

Naslov:Koncept Zero Waste v hotelu
Avtorji:Dremelj, Andreja (Avtor)
Senegačnik, Marjan (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf VS_Dremelj_Andreja_2018.pdf (1,21 MB)
MD5: 3FCA368D82D315C007D499066764ECF9
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga (mb11)
Organizacija:FOV - Fakulteta za organizacijske vede
Opis:Zaradi želje, da bi znižali negativen vpliv na okolje in poslovali racionalno in trajnostno smo se uprli na koncept Zero Waste. Po preučitvi obstoječega stanja smo preko smernic koncepta Zero Waste in primerov dobrih praks drugih hotelov raziskali, kako bi le te lahko vključili v naše delovanje in okolje.
Ključne besede:Zero Waste hoteli in restavracije, trajnostni – zeleni turizem, zmanjševanje količin odpadkov, zamenjava izdelkov za enkratno uporabo
Leto izida:2018
Izvor:Maribor
COBISS_ID:8068115 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:BXHQ1BZC
Število ogledov:554
Število prenosov:45
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:FOV
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Licence

Licenca:CC BY-NC-ND 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.sl
Opis:Najbolj omejujoča licenca Creative Commons. Uporabniki lahko prenesejo in delijo delo v nekomercialne namene in ga ne smejo uporabiti za nobene druge namene.
Začetek licenciranja:24.10.2018

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The concept of Zero Waste in a hotel
Opis:Due to the wish to reduce the negative impact on the environment and to operate rationally and sustainably, we have explored the Zero Waste concept. After examining the existing situation, through the guidelines of the Zero Waste concept and examples of good practices of other hotels, we explored how we can integrate them into our work and environment.
Ključne besede:Zero Waste hotels and restaurants, sustainable - green tourism, reduction of waste, replacement of disposable products


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici