| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva

Naslov:KRMILJENJE TEMPERATURE NA INDUKCIJSKEM KUHALIŠČU IN POSLOVNA STRATEGIJA NA PRIMERU SPECIALNE INDUKCIJE VIETNAM ZA PODJETJE GORENJE D.D.
Avtorji:Seršen, Simon (Avtor)
Uran, Suzana (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Duh, Mojca (Komentor)
Datoteke:.pdf UN_Sersen_Simon_2016.pdf (3,37 MB)
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FERI - Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko
Opis:Tehnični vidik diplomske naloge zajema predstavitev indukcijskega kuhališča, kjer je prikazana sestava in delovanje indukcijskega kuhališča. Podrobneje sta predstavljeni dve tipični izvedbi indukcijskega modula kuhališča in potek krmiljenja izhodne temperature oz moči kuhlišča, ki jo oddaja posodi. Teoretično ozadje nadgrajuje praktični primer ugotavljanja kakovosti indukcijskega kuhališča. Z ekonomskega vidika je predstavljeno področje strateškega managementa, natančneje strateško planiranje in s tem povezano razvijanje poslovnih strategij podjetja. Teoretična spoznanja so podkrepljena z obravnavo praktičnega primera poslovne strategije za programsko – tržno področje (indukcijskih) kuhališč družbe Gorenje.
Ključne besede:Elektromagnetna indukcija, vrtinčni tokovi, prenos toplote, indukcijsko kuhališče, polmostično vezje, krmiljenje moči, IGBT tranzistor. Politika podjetja, vizija in smotri, poslovna strategija, analiza okolja in celovitega podjetja, portfeljska analiza, kazalniki uspešnosti poslovanja podjetja, strategija sinjega oceana.
Leto izida:2016
Založnik:S. Seršen
Izvor:[Maribor
UDK:621.365.5(043.2)
COBISS_ID:19989526 Povezava se odpre v novem oknu
NUK URN:URN:SI:UM:DK:LNWHDA0S
Število ogledov:405
Število prenosov:62
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:KTFMB - FERI
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:TEMPERATURE CONTROL OF INDUCTION HOB AND THE BUSINESS STRATEGY FOR SPECIAL INDUCTION VIETNAM IN GORENJE D.D.
Opis:My thesis consist of two parts – the technical and the business aspect. From the standpoint of the tecnichal aspect, I present the structure and the functioning of an induction hob. Furthermore, the two most common versions of an induction module, as well as the output temperature control (induction hob power) are presented in detail. The theoretical background is complemented by a practical example of assessing the quality of an induction hob via standardized testing. The technical part is followed by the business aspect of the thesis, in which I focus on the process of strategic planning and business strategy development. There, the theoretical backround is complemented by a practical case study of Gorenje's business strategy in the (induction) hobs programming–market area.
Ključne besede:Electromagnetic induction, eddy currents, heat transfer, induction hob, resonant half bridge, power control, IGBT transistor, Company policy, vision and aims, business strategy, environment and complete business analysis, portfolio analysis, business performance indicators, blue ocean strategy.


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici