| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva

Naslov:Možnosti uporabe numeričnih metod pri žlahtnjenju hmelja - idejna zasnova ekspertnega sistema
Avtorji:Pavlovič, Viljem (Avtor)
Čerenak, Andreja (Avtor)
Pavlovič, Martin (Avtor)
Rozman, Črtomir (Avtor)
Datoteke:URL http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-P19IWKNP
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:hmelj, žlahtnjenje, ekspertni sistem, umetna inteligenca, podpora odločanju
Leto izida:2007
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
Št. strani:str. 11-17
Številčenje:14, št. 14
UDK:633.791:631.528
COBISS_ID:2613292 Novo okno
ISSN pri članku:0350-0756
NUK URN:URN:SI:UM:DK:FS9IZEFA
Število ogledov:933
Število prenosov:19
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Ostalo
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Hmeljarski bilten
Skrajšan naslov:Hmelj. bilt.
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
ISSN:0350-0756
COBISS.SI-ID:15881986 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Use of numerical methods in hop breeding - conceprt of an expert system
Ključne besede:hop breeding, expert system, artificial intelligence, support for decision-making


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici