| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Vpliv različnih pridelovalnih sistemov na prisotnost patogenih bakterij v zelenjavi : diplomsko delo
Avtorji:ID Vrabelj, Uroš (Avtor)
ID Bavec, Martina (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
ID Cencič, Avrelija (Komentor)
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=52104
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:patogene bakterije, krhkolistna solata, varnost prehrane, načini pridelave, mikrobiološka aktivnost
Kraj izida:Maribor
Založnik:[U. Vrabelj]
Leto izida:2012
Št. strani:IX, 35 f., [2] f. pril.
PID:20.500.12556/DKUM-48983 Novo okno
UDK:635.5:631.153.3:614.31:579.8(043.2)=863
COBISS.SI-ID:3419436 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:W1FS5PWI
Datum objave v DKUM:10.07.2015
Število ogledov:1320
Število prenosov:54
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Nemški jezik
Ključne besede:Pathogenen Bakterien, knackigen Salaten, Lebensmittelsicherheit, Herstellungsmethoden Gemüse, mikrobiologische Aktivität


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici