| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Agronomic characteristics, potential utilisation and quality of grain amaranth Amaranthus cruentus L. : ph. d. thesis
Avtorji:ID Grobelnik Mlakar, Silva (Avtor)
ID Bavec, Franc (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
ID Bavec, Martina (Komentor)
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=52106
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:Amaranthus cruentus, allelopathy, growth, yield, protein, Nmin, amino acids, photosynthesis, drough, composite flours, rheological properties, sensory analysis
Kraj izida:Maribor
Založnik:[S. Grobelnik Mlakar]
Leto izida:2012
Št. strani:XV, 183 f., [10] f. pril.
PID:20.500.12556/DKUM-48982 Novo okno
UDK:633.19(043)
COBISS.SI-ID:3418668 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:RG2K53UM
Datum objave v DKUM:10.07.2015
Število ogledov:2069
Število prenosov:87
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:Amaranthus cruentus, alelopatija, rast, pridelek, protein, Nmin, aminokisline, fotosinteza, suša, mešane moke, reološke lastnosti, senzorična analiza


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici