SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva

Naslov:Uporaba sredstev za izboljšanje tal in krepitev rastlin v pridelovanju solate : diplomsko delo
Avtorji:Rubin, Simona (Avtor)
Bavec, Martina (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Robačer, Martina (Komentor)
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=51432
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga (mb11)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:ekološko kmetijstvo, solata, PRPSOL, PRPEBV, morfološke značilnosti, vitamin C, nitrati
Leto izida:2012
Založnik:[S. Rubin]
Št. strani:VII, 31 f., [2] f. pril.
Izvor:Maribor
UDK:635.52:631.147:631.8:631.544.4(043.2)=863
COBISS_ID:3413804 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:534
Število prenosov:33
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ecological farming, lettuce, PRPSOL, PRPEBV, morfological characteristic, vitamin C, nitrate


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici