| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva

Naslov:Vpliv zniževanja soli v mesnih izdelkih na vsebnost skupnega števila mikroorganizmov : magistrsko delo
Avtorji:Kropf, Irena Leonida (Avtor)
Cencič, Avrelija (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Tušar, Livija (Komentor)
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=48405
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:krajnska klobasa, hot dog v naravnem ovitku, vsebnost soli, kronične bolezni, mikrobiologija mesnih izdelkov
Leto izida:2012
Založnik:[I.L. Kropf]
Št. strani:XI, 72 f.
Izvor:Maribor
UDK:637.523:579.67:613.2(043)
COBISS_ID:3364908 Povezava se odpre v novem oknu
NUK URN:URN:SI:UM:DK:J9X7H5PL
Število ogledov:489
Število prenosov:17
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:krajnska sausage, hot dog, salt content, cronic illnes, microbiology of meat products


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici