| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Parametri kakovosti sorte 'Sauvignon' od grozdja do vina : magistrsko delo
Avtorji:ID Korošec, Janja (Avtor)
ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=30233
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Opis:Parametri kakovosti sorte 'Sauvignon' od grozdja do vina
Ključne besede:dozorevanje grozdja, 'Sauvignon', mošt, vino, kemijska sestava, kinetika fermentacije
Kraj izida:Maribor
Založnik:[J. Korošec]
Leto izida:2012
Št. strani:XI, 80 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/DKUM-48921 Novo okno
UDK:634.836:663.2:005.336.3(043)
COBISS.SI-ID:3346988 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:0VC2TS5J
Datum objave v DKUM:10.07.2015
Število ogledov:1256
Število prenosov:96
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:grape ripening, 'Sauvignon Blanc', must, wine, chemical structure, fermentation kinetics


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici