| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Uporaba aditivov v prehrani : magistrsko delo
Avtorji:ID Mohr Salkič, Eva (Avtor)
ID Šostar-Turk, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=26461
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:varna hrana, aditivi, E-ji, ADI, prehranjevalne navade
Kraj izida:Maribor
Založnik:[E. Mohr Salkič]
Leto izida:2011
Št. strani:IX, 95 f., [1] f. pril.
PID:20.500.12556/DKUM-48886 Novo okno
UDK:641.1:664:613.2:615.9(043)=863
COBISS.SI-ID:3241516 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:O11YNHF4
Datum objave v DKUM:10.07.2015
Število ogledov:1744
Število prenosov:174
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food safety, additives, E, ADI, eating habits


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici