| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Zagotavljanje varnosti gensko spremenjenih živil v povezavi s prehranskimi alergijami : magistrsko delo
Avtorji:ID Ornik, Gregor (Avtor)
ID Cencič, Avrelija (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=26409
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:prehranska veriga, GSO, novo izražen protein, ocena alergenosti
Kraj izida:Maribor
Založnik:[G. Ornik]
Leto izida:2011
Št. strani:VII, 47 f., [2] f. pril.
PID:20.500.12556/DKUM-48885 Novo okno
UDK:604.6:631.524:577.21:616-056:577.1:641(043)=863
COBISS.SI-ID:3241260 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:PCLOVRZV
Datum objave v DKUM:10.07.2015
Število ogledov:1719
Število prenosov:89
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:food allergy, GMO, novel expressed protein, allergenicity assessment


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici