| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Analitične in senzorične lastnosti ekološko pridelanih kultivarjev paradižnika (Lycopersicum esculentum L.) : diplomsko delo
Avtorji:ID Lang, Silvija (Avtor)
ID Bavec, Martina (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=26328
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:paradižniki, kultivarji, ekološko kmetijstvo, kemijske analize, senzorične lastnosti
Kraj izida:Maribor
Založnik:[S. Lang]
Leto izida:2011
Št. strani:X, 46 f., [12] f. pril.
PID:20.500.12556/DKUM-48870 Novo okno
UDK:635.64:631.147:543.92(043.2)=863
COBISS.SI-ID:3225388 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:E7DESEMN
Datum objave v DKUM:10.07.2015
Število ogledov:1912
Število prenosov:52
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:tomatoes, cultivars, organic agriculture, chemical analysis, sensory properties


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici