| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva

Naslov:Properties of mint as a food preservative : graduation thesis
Avtorji:Penko, Rok (Avtor)
Cencič, Avrelija (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Silveira, Maria da Graça Amaral da (Komentor)
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=21499
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:preservatives, Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus, antimicrobial activity, antioxidant activity, mint extracts
Leto izida:2011
Založnik:[R. Penko]
Št. strani:VII, 34 f., [2] f. pril.
Izvor:Maribor
UDK:579.67:635.72:664(043.2)=863
COBISS_ID:3135276 Povezava se odpre v novem oknu
NUK URN:URN:SI:UM:DK:OOV73DMS
Število ogledov:581
Število prenosov:24
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:konzervansi, Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus, antimikrobno delovanje, antioksidantno delovanje, ekstrakti mete


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici