| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Vpliv defoliacije vinske trte Vitis vinifera L. 'Sauvignon' na kakovost grozdja in vina : diplomsko delo
Avtorji:ID Žnidarič, Darja (Avtor)
ID Vršič, Stanko (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=18665
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:vinska trta, defoliacija, sladkor, kisline, maceracija, 'Sauvignon'
Kraj izida:Maribor
Založnik:[D. Žnidarič]
Leto izida:2010
Št. strani:VII, 23 f.
PID:20.500.12556/DKUM-48774 Novo okno
UDK:634.836:631.543.5:547(043.2)=863
COBISS.SI-ID:3044652 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:IEEF6QDK
Datum objave v DKUM:10.07.2015
Število ogledov:1947
Število prenosov:69
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:grapevine, defoliation, sugar, acid, maceration, 'Sauvignon'


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici