| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva

Naslov:Vpliv dodatka enoloških taninov na kakovost in kemijsko sestavo vina 'Modri pinot' : diplomsko delo
Avtorji:Ilnikar, Ksenja (Avtor)
Valdhuber, Janez (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=18440
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga (mb11)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:vino, kakovost, kemijska sestava, tanini, 'Modri pinot'
Leto izida:2010
Založnik:[K. Ilnikar]
Št. strani:VII, 32 f.
Izvor:Maribor
UDK:663.2:631.524.7:547.1(043.2)=863
COBISS_ID:3026988 Povezava se odpre v novem oknu
NUK URN:URN:SI:UM:DK:3ZDNBBJW
Število ogledov:351
Število prenosov:21
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wine, quality, chemical composition, 'Pinot noir', tannins


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici