Naslov: | Uporabnost NIR spektroskopije za določanje lastnosti mesa : doktorska disertacija |
---|
Avtorji: | ID Prevolnik Povše, Maja (Avtor) ID Škorjanc, Dejan (Mentor) Več o mentorju...  ID Čandek-Potokar, Marjeta (Komentor) ID Novič, Marjana (Komentor) ID Turk, Jernej (Član komisije za zagovor) ID Kramberger, Branko (Član komisije za zagovor) |
Datoteke: | http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=20651
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorska disertacija |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
|
---|
Ključne besede: | NIR spektroskopija, meso, mesni izdelki, kemijska sestava, kakovost mesa |
---|
Kraj izida: | Maribor |
---|
Založnik: | [M. Prevolnik] |
---|
Leto izida: | 2011 |
---|
Št. strani: | IV, 142 f., [5] f. pril. |
---|
PID: | 20.500.12556/DKUM-48706  |
---|
UDK: | 637.517:543.5:005.336.3(043.3)=863 |
---|
COBISS.SI-ID: | 2935340  |
---|
NUK URN: | URN:SI:UM:DK:XR7NGW5X |
---|
Datum objave v DKUM: | 10.07.2015 |
---|
Število ogledov: | 2554 |
---|
Število prenosov: | 98 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
Področja: | FKBV
|
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: |  |
|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |