| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Uporabnost NIR spektroskopije za določanje lastnosti mesa : doktorska disertacija
Avtorji:ID Prevolnik Povše, Maja (Avtor)
ID Škorjanc, Dejan (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
ID Čandek-Potokar, Marjeta (Komentor)
ID Novič, Marjana (Komentor)
ID Turk, Jernej (Član komisije za zagovor)
ID Kramberger, Branko (Član komisije za zagovor)
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=20651
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:NIR spektroskopija, meso, mesni izdelki, kemijska sestava, kakovost mesa
Kraj izida:Maribor
Založnik:[M. Prevolnik]
Leto izida:2011
Št. strani:IV, 142 f., [5] f. pril.
PID:20.500.12556/DKUM-48706 Novo okno
UDK:637.517:543.5:005.336.3(043.3)=863
COBISS.SI-ID:2935340 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:XR7NGW5X
Datum objave v DKUM:10.07.2015
Število ogledov:3110
Število prenosov:114
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:NIR spectroscopy, meat, meat products, chemical composition, meat quality


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici