| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva

Naslov:Vpliv dodatka "Selacid green growth" na pitovne lastnosti brojlerskih piščancev : diplomsko delo
Avtorji:Gačnik Hrastnik, Eva (Avtor)
Strelec, Vladimir (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:URL http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=12006
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Ključne besede:brojlerski piščanci, prehrana, organske kisline, alternativni krmni dodatki, Selacid Green Growth
Leto izida:2009
Založnik:[E. Gačnik Hrastnik]
Št. strani:VIII, 61 f.
Izvor:Maribor
UDK:636.5.084:547.4:577(043.2)=863
COBISS_ID:2879788 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:VHVOP8FF
Število ogledov:860
Število prenosov:21
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:FKBV
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:Ernährung, Broiler, organische Säuren, alternative Futtermittelzusatzstoffe, Selacid Green Growth


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici