| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva

Naslov:The effect of pressure and temperature of supercritical carbon dioxide on the biological activity of black yeast cells
Avtorji:Čolnik, Maja (Avtor)
Primožič, Mateja (Avtor)
Gunde-Cimerman, Nina (Avtor)
Zalar, Polona (Avtor)
Leitgeb, Maja (Avtor)
Knez, Željko (Avtor)
Datoteke:URL http://issf2012.com/handouts/documents/293_001.pdf
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Neznano ()
Tipologija:1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Ključne besede:supercritical carbon, biological activity, black yeast cells
Leto izida:2012
UDK:54
COBISS_ID:16024854 Povezava se odpre v novem oknu
NUK URN:URN:SI:UM:DK:4FRTOJUD
Število ogledov:1040
Število prenosov:15
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Ostalo
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici