| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva Pomoč

Naslov:Analiza konkurenčnosti slovenske živilskopredelovalne industrije ob vstopu Slovenije v Evropsko unijo : magistrsko delo
Avtorji:ID Videčnik, Štefka (Avtor)
ID Bobek, Vito (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf MAG_Videcnik_Stefka_i2006.pdf (734,19 KB)
MD5: 4F69BB90CA9EF3960901B63F76FF80D1
PID: 20.500.12556/dkum/3aca9fb0-1ff7-417c-94a5-d2d953b732f7
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EPF - Ekonomsko-poslovna fakulteta
Ključne besede:konkurenčnost, predelovalna industrija, živilska industrija, industrijska politika, prehrambena industrija, Evropska unija, Slovenija, modeli, oblikovanje, povezanost, prosta trgovina, problematika, mednarodno sodelovanje, prilagajanje, mednarodni sporazumi, panoge dejavnosti, kmetijstvo, industrija, trgovina, kontrola, spremembe, razvoj, izvoz, uvoz, tehnološki razvoj, poslovno sodelovanje, agrarna politika
Kraj izida:Celje
Založnik:[Š. Videčnik]
Leto izida:2006
PID:20.500.12556/DKUM-25452 Novo okno
UDK:339.13
COBISS.SI-ID:8919324 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UM:DK:APBNVLLX
Datum objave v DKUM:30.05.2012
Število ogledov:2171
Število prenosov:135
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
Področja:EPF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Analysis of the competitive position of the Slovenian food-processing industry at the turning point of the accession of Slovenia to the European Union


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici