SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Izpis gradiva

Naslov:Kakovost rafiniranega olja po cvrtju : diplomsko delo visokošolskega študijskega programa
Avtorji:Svečak, Anči (Avtor)
Čeh, Mirko (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Stropnik, Črtomir (Komentor)
Datoteke:Gradivo nima datotek. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Organizacija:FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Ključne besede:sončnično olje, cvrtje, sprememba kakovosti olja, fizikalno-kemične lastnosti, hitri testi
Leto izida:2003
Založnik:[A. Svečak]
Izvor:Maribor
UDK:547.915(043.2)
COBISS_ID:8080918 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:2686
Število prenosov:0
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:KTFMB - FKKT
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:sunflower oil, deep-fat frying, changes in oil quality, physical-chemical characteristics, quock tests


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici