| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Show document

Title:RAZVOJ KADROV ZA NAMEN SODELOVANJA V MEDNARODNIH OPERACIJAH IN MISIJAH V SLOVENSKI VOJSKI
Authors:Žibert, Matej (Author)
Podbregar, Iztok (Mentor) More about this mentor... New window
Files:.pdf MAG_Zibert_Matej_2011.pdf (846,34 KB)
 
Language:Slovenian
Work type:Master's thesis (m2)
Organization:FL - Faculty of Logistic
Abstract:Magistrsko delo predstavlja problematiko razvoja kadrov za namen sodelovanja v mednarodnih operacijah in misijah v Slovenski vojski. Zagotavljanje in razvoj ustreznega kadra za mednarodne operacije in misije je v današnem času za Slovensko vojsko zelo pomembna naloga. Pripadniki Slovenske vojske morajo biti na mednarodne operacije in misije pripravljeni in usposobljeni, če želijo kvalitetno opravljati naloge in poslanstva. Od kvalitete kadrov je odvisen uspeh katere koli organizacije v domačem okolju kakor tudi v globalnem svetu. Od kvalitete kadra je odvisen tudi uspeh Slovenske vojske v okviru izvajanja nalog, ki jih je Republika Slovenija in z njo Slovenska vojska sprejela in jih sprejema od vstopa Republike Slovenije v NATO. Med te naloge se šteje tudi sodelovanje Slovenske vojske v mednarodnih operacijah in misijah. V magistrski nalogi so prikazane metode razvoja kadrov v Slovenski vojski za namen sodelovanja v mednarodnih operacijah in misijah. Za zaključek pa je s pomočjo usmerjenega intervjuja prikazano mnenje pripadnikov Slovenske vojske, ki so sodelovali na mednarodnih operacijah in misijah, o razvoju kadrov.
Keywords:razvoj kadrov, mednarodne operacije in misije, Slovenska vojska
Year of publishing:2011
Source:Celje
NUK URN:URN:SI:UM:DK:DD4ZMCKG
Views:1515
Downloads:148
Metadata:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Categories:FL
:
  
Average score:(0 votes)
Your score:Voting is allowed only for logged in users.
Share:AddThis
AddThis uses cookies that require your consent. Edit consent...

Hover the mouse pointer over a document title to show the abstract or click on the title to get all document metadata.

Secondary language

Language:English
Title:Personnel development for purpose of cooperation in international operations and missions in Slovenian armed forces
Abstract:Master's thesis dissertation introduces the problems of personnel development for purpose of cooperation in international operations and missions in Slovenian armed forces. Assurance and development of adequate personnel for international operations and missions is for Slovenian armed forces in the present time very important task. Partisans of Slovenian armed forces must be prepared and qualified for international operations and missions, if they wish to perform their tasks and missions quality. The success of any organization in domestic environment as well as in the global world depends on the quality of personnel. On the quality of the personnel depends also the success of Slovenian armed forces in the framework of performing the tasks, undertaken by Republic of Slovenia and therefor by Slovenian armed forces, which were and are accepted since the entry of Republic of Slovenia into NATO. Among these tasks is considered also the cooperation of Slovenian armed forces in international operations and missions. Master's thesis shows methods of personnel development in Slovenian armed forces for the purpose of cooperation in international operations and missions. In conclusion, with help of opinion – oriented interview, it is shown the opinion of partisans of Slovenian armed forces on personnel development.
Keywords:personnel development, international operations and missions, Slovenian armed forces


Comments

Leave comment

You have to log in to leave a comment.

Comments (0)
0 - 0 / 0
 
There are no comments!

Back
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica