| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Iskanje po katalogu digitalne knjižnice Pomoč

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Poultry meat in the production of meat products
Ciril Varga, Vladimir Strelec, Marko Volk, 2000, objavljeni strokovni prispevek na konferenci

Opis: The authors had studied the possibility of the use of various types of poultrymeat, factors which could have and adverse impact upon the microbiological quality of the raw material, which technology of meat products production and quality of products.
Ključne besede: poultry meat, quality, technology, quality of products
Objavljeno: 20.07.2017; Ogledov: 371; Prenosov: 55
.pdf Celotno besedilo (217,71 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

Iskanje izvedeno v 0.04 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici