| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Iskanje po katalogu digitalne knjižnice Pomoč

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 4 / 4
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
RAZVOJ DELOVNIH TOKOV NA PRIMERU SPLOŠNEGA UPRAVNEGA POSTOPKA
Žiga Jelen, 2013, diplomsko delo

Opis: Ideja pisarne prihodnosti je že od nekdaj imeti na mizi samo terminal in tipkovnico. To pomeni, da mizo ne pokrivajo ogromne količine papirja. Glede na današnje zmogljivosti računalnikov in nizko ceno spominskega prostora, bi vso papirno dokumentacijo lahko spravili v digitalno obliko. S tem bi lahko prihranili ogromno denarja ter, poskrbeli za varnost in hranljivost dokumentov na enem samem mestu. Digitalizacija dokumentacije bi največ prednosti prinesla javnim ustanovam, saj njihov delovni proces vključuje ogromno raznih pogodb, odločb, prošenj, listin, zahtevkov, pritožb in podobnega. Izpolnjevanje, sledenje, organiziranje, arhiviranje in potrjevanje te dokumentacije je lahko zelo težavno in zamudno opravilo. Ideja diplomskega dela je, da iz poslovanja umaknemo papir in vse počnemo elektronsko, potrebne zadolžitve pri izpolnjevanju pa določimo v informacijsko podprtem poslovnem procesu ali delovnem toku posameznemu udeležencu v procesu, da izpolni določen del svoje naloge. Kot rezultat na koncu pričakujemo, da udeleženci delovnega procesa pri svojem delu ne bi uporabljali papirja. Posledično pa tudi večjo preglednost poslovnega procesa oziroma delovnega toka.
Ključne besede: delovni tok, upravni postopek, SharePoint 2010, poslovni proces
Objavljeno: 11.07.2013; Ogledov: 936; Prenosov: 62
.pdf Celotno besedilo (2,97 MB)

2.
RAZVOJ SPLETNIH STRANI NA PLATFORMI MICROSOFT SHAREPOINT 2010
Jernej Zver, 2012, diplomsko delo

Opis: V diplomskem delu smo si ogledali osnove arhitekture platforme Microsoft SharePoint 2010. Dotaknili smo se osnovnih pojmov SharePointa, kot so zbirka mest, mesto, knižnica, seznam in pogledi. Pogledali smo si, kako se lotiti razvoja spletnih strani na platformi Microsoft SharePoint 2010 in podali praktične primere. Prav tako pa smo na platformi SharePoint 2010 postavili spletno stran Univerze v Mariboru in del le-te na praktičnem primeru predstavili.
Ključne besede: Microsoft SharePoint 2010, ASP.NET, jQuery, Zbirka mest, SharePoint Designer 2010, CAML, stran z matrico, spletna aplikacija
Objavljeno: 20.12.2012; Ogledov: 1466; Prenosov: 156
.pdf Celotno besedilo (16,20 MB)

3.
SHAREPOINT 2010 V SODELOVANJU Z OFFICE 2010
Darijo Crepulja, 2012, diplomsko delo

Opis: Diplomsko delo obsega predstavitev platforme SharePoint 2010, namestitev portala z uporabo le te, ter raziskavo zmožnosti njenega povezovanja s programskim paketom Microsoft Office 2010. V diplomskem delu je poudarek na sodelovanju platforme s programi iz paketa Microsoft Office 2010, manj namestitvi in uporabi portala. V uvodu je predstavljeno ozadje izbire teme in izdelava diplomskega dela. Naslednji poglavji opisujeta platformo SharePoint ter programski paket Microsoft Office 2010. Sledi krajši opis namestitve platforme, kar je osnova za nadaljnje delo. Nadaljevanje pa je namenjeno opisovanju in raziskovanju možnosti sodelovanja SharePoint 2010 in Microsoft Office 2010. Diplomsko delo postane celota z zaključkom.
Ključne besede: SharePoint 2010, Office Web Apps, Windows Server 2008 Enterprise, Microsoft Office 2010
Objavljeno: 30.05.2012; Ogledov: 1649; Prenosov: 182
.pdf Celotno besedilo (4,57 MB)

4.
IZDELAVA SPLETLJAJA ZA KOLAB IN SHAREPOINT 2010
Denis Kukovič, 2011, diplomsko delo/naloga

Opis: Pri pridobivanju, zbiranju in deljenju informacij, je že od nekdaj pomemben proces izmenjave podatkov. Pri tem pa je nujno, da so podatki posredovani na varen način, v čim krajšem času in točno določenemu naslovniku oziroma odjemalcu informacij. Ljudje strmimo k temu, da imamo svoj vir podatkov urejen in pregleden. Za čim lažjo izmenjavo in organizacijo podatkov, so nam na voljo različna programska orodja. Sistemi za izmenjavo in organizacijo podatkov so največkrat vpeti v internih delovnih okoljih podjetij. Dva izmed takšnih sta Kolab in SharePoint 2010. V tej diplomski nalogi tako opisujemo značilnosti obeh orodij, za katera izdelamo še dve vgradni razširitvi.
Ključne besede: računalniške arhitekture, spletno programiranje, Apache, KDE, Kolab, Kpart, SharePoint 2010, sistemi za skupinsko delo, spletljaj
Objavljeno: 10.10.2011; Ogledov: 1459; Prenosov: 105
.pdf Celotno besedilo (4,07 MB)

Iskanje izvedeno v 0.12 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici