| | SLO | ENG | Cookies and privacy

Bigger font | Smaller font

Search the digital library catalog Help

Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 5 / 5
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
Zaključek
Barbara Pavlakovič Farrell, 2021, other component parts

Keywords: turizem, trajnostni razvoj, podeželski turizem, Praznik kozjanskega jabolka
Published in DKUM: 25.01.2024; Views: 315; Downloads: 24
.pdf Full text (12,22 MB)
This document has many files! More...

2.
Prireditve v turizmu
Barbara Pavlakovič Farrell, 2021, independent professional component part or a chapter in a monograph

Keywords: turizem, trajnostni razvoj, podeželski turizem, Praznik kozjanskega jabolka
Published in DKUM: 25.01.2024; Views: 252; Downloads: 22
.pdf Full text (12,22 MB)
This document has many files! More...

3.
Zelena pametna podeželska destinacija s certificiranimi gastronomskimi prireditvami po modelu "Izvorno slovensko"
Tanja Lešnik Štuhec, 2021, independent professional component part or a chapter in a monograph

Keywords: turizem, trajnostni razvoj, podeželski turizem, Praznik kozjanskega jabolka
Published in DKUM: 25.01.2024; Views: 265; Downloads: 25
.pdf Full text (12,22 MB)
This document has many files! More...

4.
Uvod
Barbara Pavlakovič Farrell, 2021, preface, editorial, afterword

Keywords: turizem, trajnostni razvoj, podeželski turizem, Praznik kozjanskega jabolka
Published in DKUM: 25.01.2024; Views: 285; Downloads: 21
.pdf Full text (12,22 MB)
This document has many files! More...

5.
Priporočila za zelene prireditve : primer prireditve Praznik kozjanskega jabolka
2021

Abstract: Prireditve oziroma dogodki so eden ključnih privlačnih elementov turistične ponudbe. Poznamo več vrst dogodkov, kot so kulturni, športni in izobraževalni. Pomembni elementi prireditev so zagotovo njihova vsebina, prav tako pa tudi gastronomska ponudba. Kolektivne blagovne znamke so pomembno orodje razvoja podeželja in v verige povezanih ponudnikov, ki zagotavljajo celovito visokokakovostno gastronomsko in z njo povezano ponudbo strategije »od vil do vilic« ter vodenih doživetij in zelenih prireditev z lokalno dodano vrednostjo. Pri organizaciji je treba zagotoviti kar najboljšo kakovost izvedbe ter poskrbeti za varnost in trajnostno naravnanost prireditve, o čemer govori ta monografija. Prav smernice za trajnostne zelene prireditve so vodilo prihodnjega razvoja dogodkov na destinaciji Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, kjer so v sodelovanju s Fakulteto za turizem Univerze v Mariboru pristopili k skupnemu projektu trajnostnih turističnih rešitev za prihodnost. Zelene prireditve smo preučevali na primeru Praznika kozjanskega jabolka.
Keywords: turizem, podeželski turizem, trajnostni razvoj, zelene prireditve, dogodki, Praznik kozjanskega jabolka
Published in DKUM: 29.10.2021; Views: 1336; Downloads: 173
.pdf Full text (12,22 MB)
This document has many files! More...
This document is also a collection of 4 documents!

Search done in 0.15 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica