| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Iskanje po katalogu digitalne knjižnice Pomoč

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Vpliv različnih načinov konzerviranja na kakovost krme
Rok Šket, 2014, diplomsko delo

Opis: Z zastavljenim travniškim poskusom, ki smo ga leta 2011 izvedli v Šmarju pri Jelšah, je bil naš namen ugotoviti, kako vpliva način konzerviranja krme na vsebnost hranilnih snovi in delež listov v krmi. Vključeni so bili trije načini konzerviranja, in sicer siliranje krme, dosuševanje krme in sušenje krme na travniku. Za vsak način konzerviranja je bila opravljena kemična analiza.
Ključne besede: konzerviranje, siliranje, dosuševanje, sušenje na travniku, hranilne snovi
Objavljeno: 05.05.2014; Ogledov: 759; Prenosov: 253
.pdf Celotno besedilo (997,27 KB)

Iskanje izvedeno v 0.05 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici