| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Iskanje po katalogu digitalne knjižnice Pomoč

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 6 / 6
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
3.
4.
5.
ANALIZA PROCESOV OBDELAVE KUHINJSKE ARMATURE PETRA
Gregor Škerget, 2010, diplomsko delo

Opis: Diplomska naloga prikazuje analizo procesov obdelave sestavnih elementov kuhinjske armature Petra. Prikazana je analiza obstoječega stanja in narejena izboljšava pri obdelavi vložkov kuhinjske armature Petra (28-28-12-0 in 28-28-13-0).Izdelana je bila tudi konstrukcijska izboljšava na nosilnem obroču 28-12-35-0.
Ključne besede: Tehnika odrezavanja, optimizacija postopkov, postopki izračuna, rezalni pogoji
Objavljeno: 11.05.2010; Ogledov: 2081; Prenosov: 143
.pdf Celotno besedilo (14,67 MB)

6.
DOLOČEVANJE ODVISNOSTI IN ZAKONITOSTI POSTOPKA ODREZAVANJA
Rok Anželak, 2011, diplomsko delo

Opis: Za povečanje produktivnosti v industrijski izdelavi je treba povečati izkoriščanje razpoložljivih delovnih sredstev. Za gospodarnost izdelovalnega procesa so odločilne sodobne informacije o odrezavanju. Zaradi vedno večjega uveljavljanja računalniško podprtih in avtomatiziranih sistemov v izdelavi so se povečale potrebe po zanesljivih in obsežnih podatkih za obdelavo. Na podlagi sistematičnih preizkusov, raziskavah obrabe in merjenja rezalnih sil ob upoštevanju vseh značilnic in vplivov na proces rezanja smo analizirali vplivne veličine. Rezultati optimiranja so optimalni obdelovalni podatki in so izredno pomembni za nadaljnjo uporabo pri programiranju numerično krmiljenih strojev.
Ključne besede: proizvodnja, vhodne veličine, modeli optimiranja, rezalni pogoji
Objavljeno: 22.04.2011; Ogledov: 1357; Prenosov: 135
.pdf Celotno besedilo (7,03 MB)

Iskanje izvedeno v 0.1 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici