| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Iskanje po katalogu digitalne knjižnice Pomoč

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 4 / 4
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Uvedba programske rešitve za upravljanje odnosov s strankami v kontaktnem centru
Barbara Golob, 2022, diplomsko delo

Opis: Hiter tehnološki napredek in nenehno spreminjajoče se potrebe strank na področju telekomunikacij in interakcij s strankami so razlog, da so se podjetja prisiljena prilagajati vedno bolj zahtevnemu tržišču. Programska rešitev, kjer so vsi komunikacijski kanali vodeni znotraj ene same platforme in omogoča centralizirano distribucijo, upravljanje in shranjevanje vseh podatkov o strankah in zapisov o interakcijah, podjetjem omogoča biti korak pred drugimi. Skupaj z inteligentnim večkanalnim usmerjanjem, poročanjem v realnem času in beleženjem interakcij po vseh komunikacijskih kanalih, omogoča 360-stopinjski pogled na stranko in možnost zagotavljanja visoko personaliziranega, celovitega pristopa k oskrbi strank. V diplomski nalogi je predstavljena uvedba celovite programske rešitve za podporo upravljanju odnosov s strankami v večji slovenski banki. Prikazana je analiza stanja pred in po uvedbi rešitve.
Ključne besede: CRM, kontaktni center, banka, upravljanje stikov s stranko, komuniciranje po različnih kanalih
Objavljeno v DKUM: 22.02.2023; Ogledov: 374; Prenosov: 21
.pdf Celotno besedilo (1,40 MB)

2.
POSLOVNI POTENCIALI POENOTENJA KOMUNIKACIJSKIH TEHNOLOGIJ NA PRIMERU PODJETJA ELEKTRO MARIBOR
Marko Brvar, 2014, magistrsko delo

Opis: Živimo v dobi informatike, saj se večina delovnih procesov in komuniciranja odvija preko računalniških programov in omrežij. Na pohodu je IP tehnologija, ki izpodriva starejše in dotrajane rešitve, ki zaradi zastarelosti predstavljajo tudi velike stroške vzdrževanja in obnove. Z magistrskim delom smo želeli dokazati upravičenost investicije prehoda na IP telefonijo in vpeljavo poenotenih komunikacij. Poleg ekonomskih učinkov smo opisali tudi poslovne koristi sodobnih komunikacijskih rešitev in sodelovanja ter ključne dejavnike za uspešno uvedbo projekta prehoda na IP telefonijo. S pomočjo finančnih kazalnikov ter drugih dejavnikov smo dokazali upravičenost investicije na praktičnem primeru vpeljave IP telefonije v podjetju Elektro Maribor d.d. Ključne besede: IP telefonija, poenotene komunikacije, kontaktni center, sodobne komunikacije, finančni kazalniki.
Ključne besede: IP telefonija, poenotene komunikacije, kontaktni center, sodobne komunikacije, finančni kazalniki
Objavljeno v DKUM: 22.07.2014; Ogledov: 1450; Prenosov: 194
.pdf Celotno besedilo (2,05 MB)

3.
MODEL UVAJANJA UPRAVLJANJA ODNOSOV S STRANKAMI V KULTURNI DEJAVNOSTI
Mensur Hodžić, 2011, magistrsko delo

Opis: Magistrsko delo obravnava problematiko upravljanja odnosov s strankami v kulturni dejavnosti. V magistrskem delu so pojasnjeni vsi bistveni elementi sistemov za upravljanje odnosov s strankami. Teoretični prispevek bo lahko vodilo vsem, ki se nameravajo ali se že ukvarjajo s področjem, ki ga v tem delu obravnavam. Na enem mestu so združeni bistveni elementi sistemov za upravljanje odnosov s strankami: • teorija sistemov za upravljanje s strankami, • uvajanje CRM, • poslovno obveščanje, • računalništvo v oblaku, • socialna omrežja, • kontaktni centri, • programske rešitve. V osrednjem delu sem izdelal model upravljanja odnosov s strankami v kulturni organizaciji, kjer sem opisal dejavnike, ki vplivajo na vzpostavitev celovitega sistema za upravljanje odnosov s strankami. Posebej sem se osredotočil na model analitičnega sistema upravljanja odnosov s strankami
Ključne besede: upravljanje odnosov s strankami, poslovno obveščanje, kontaktni center, računalništvo v oblaku, socialno omrežje.
Objavljeno v DKUM: 01.08.2011; Ogledov: 2428; Prenosov: 364
.pdf Celotno besedilo (2,72 MB)

4.
IP - kontaktni center : diplomsko delo visokošolskega strokovnega študijskega programa
Aleš Gobec, 2002, diplomsko delo

Ključne besede: IP - kontaktni center, IP, VoIP, klicni centri, CTI, H.323
Objavljeno v DKUM: 26.07.2007; Ogledov: 2887; Prenosov: 0

Iskanje izvedeno v 0.09 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici