| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Iskanje po katalogu digitalne knjižnice Pomoč

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 8 / 8
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
3.
4.
5.
Razvoj in implementacija kadrovsko informacijskega sistema kot podpora kadrovski dejavnosti
Sonja Cimerman, 2009, diplomsko delo

Opis: Uprava družbe LEK d.d. je zaradi odločitve, da program farmacevtskih izdelkov in učinkovin razvija kot osnovno in temeljno dejavnost, ob soglasju Nadzornega sveta družbe, sprejela sklep o preoblikovanju nekaterih enot. Kot povezana družba farmacevtske delniške družbe LEK je bila ustanovljena in registrirana nova družba: LEK KOZMETIKA, d.o.o., s sedežem v Ljubljani. Njena poglavitna dejavnost je izdelava in trženje kozmetičnih izdelkov. V novi družbi je bilo potrebno celoten poslovno-proizvod
Ključne besede: kadrovska dejavnost, upravljanje s človeškimi viri, kadrovske evidence, modul, kadrovsko informacijski sistem.
Objavljeno: 24.03.2009; Ogledov: 1995; Prenosov: 349
.pdf Celotno besedilo (1,71 MB)

6.
7.
UPORABA KADROVSKO INFORMACIJSKEGA SISTEMA NA PRIMERU PODJETJA DOM DANICE VOGRINEC MARIBOR
Valentina Kresnik, 2013, diplomsko delo

Opis: V diplomskem seminarju smo predstavili kadrovsko funkcijo, ki je bistven del kadrovsko informacijskega sistema. Kadrovska dejavnost se informacijski tehnologiji ne more izogniti. Njen cilj je čim kakovostnejši način zbiranja ter obdelave potrebnih informacij za odločanje. Podjetja se lahko odločijo za uvedbo posameznega modula ali ERP rešitev v podjetje. V nadaljevanju diplomskega seminarja smo predstavili rešitev Ris4i, ki jo uporabljajo v Domu Danice Vogrinec Maribor. Rešitev smo predstavili in opisali njeno uporabnost v javnem zavodu. Zaposlenim v Domu Danice Vogrinec smo razdelili vprašalnike, s katerimi smo preverili, ali so zaposleni zadovoljni z rešitvijo Ris4i. Rezultate smo podrobneje razložili in ugotovili, da so zaposleni zadovoljni z uporabo rešitve Ris4i.
Ključne besede: kadrovska funkcija, kadrovsko informacijski sistem, uvedba ERP rešitev, rešitev Ris4i.
Objavljeno: 19.11.2013; Ogledov: 994; Prenosov: 117
.pdf Celotno besedilo (1,63 MB)

8.
PRENOVA KADROVSKEGA INFORMACIJSKEGA SISTEMA V DOMU UPOKOJENCEV IDRIJA D.O.O.
Maruška Poljanec, 2016, diplomsko delo/naloga

Opis: Zaposleni v kadrovskih službah morajo biti sposobni prepoznati, poiskati, ovrednotiti in uporabiti informacije, ki jih potrebujejo. Zadolženi so za sprejemanje strateških odločitev pri izbiri kadrov, ki vplivajo na dolgoročen razvoj kadrov, in za celovito vodenje kadrovskih evidenc za potrebe upravljanja človeških virov. V procesih kadrovanja uporabljajo informacijsko–komunikacijske tehnologije (IKT), s katerimi strokovno obravnavajo in rešujejo morebitne probleme kadrovske politike. V diplomski nalogi smo raziskovali problematiko upravljanja s kadri v Domu upokojencev Idrija (DUI). Za vodenje evidenc o zaposlenih uporabljajo programsko rešitev Kadrovska evidenca, ki pa ne nudi zadostne podpore pri upravljanju z vsemi potrebnimi šifranti in evidencami. Pri raziskavi smo uporabili anketni vprašalnik, s katerim smo raziskovali starost in funkcionalnost programske opreme v domovih upokojencev v Sloveniji. Zaradi zastarelosti programske opreme smo v DUI na podlagi uporabe obstoječega kadrovsko-informacijskega sistema, potreb kadrovske službe in rezultatov anketnih vprašalnikov obstoječo programsko aplikacijo nadomestili z novim modulom. Celovite programske rešitve s posameznimi moduli nam v sedanji informacijski dobi omogočajo ne samo obvladovanje kadrovskega področja, temveč obvladovanje celotnega poslovanja v organizaciji. S SWOT analizo smo preverili smotrnost nakupa novega modula HRM.4 in ugotovili, da je nakup upravičen tako s strani uporabnosti in varnosti kot tudi s strani cene in zmogljivost izdelka.
Ključne besede: • management človeških virov • kadrovsko-informacijski sistem • informacijsko-komunikacijska tehnologija • dom upokojencev
Objavljeno: 12.10.2016; Ogledov: 714; Prenosov: 51
.pdf Celotno besedilo (1,18 MB)

Iskanje izvedeno v 0.13 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici