SLO | ENG

Večja pisava | Manjša pisava

Iskanje po katalogu digitalne knjižnice Pomoč

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 2 / 2
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
RAČUNALNIŠTVO V OBLAKU ZA PODROČJE UPRAVLJANJA ČLOVEŠKIH VIROV NA PRIMERU SAP-OVE OBLAČNE REŠITVE SUCCESSFACTORS
Majda Kanižaj, 2016, diplomsko delo

Opis: Selitev računalništva v oblake je nova realnost. Sam oblak za večino podjetij pomeni najemanje virov, storitev kot storitev pa se še vedno izvaja pri stranki ali v oblaku. Velika prednost "oblaka" je v tem, da si lahko danes najboljše tehnologije privoščijo tudi majhna podjetja. Računalništvo v oblaku odpira vprašanja o pozitivnih spremembah in tudi nevarnostih, ki pretijo na sistem z neomejenim številom podatkov in relevantnimi informacijami. Nova digitalna pokrajina spreminja način dela kadrovskih oddelkov in vodilnih podjetij. Hitrost dela je danes višja kot kadar koli prej, zato zaposleni potrebujejo naprave in storitve za ohranjanje produktivnosti na poti in takojšnji preklop med delom in vsakodnevnim življenjem. V prvem delu diplomskega projekta bomo opredelili računalništvo v oblaku, predstavili njegov pomen in arhitekturo oblačnih rešitev. Opredelitev oblačnih rešitev bomo v nadaljevanju povezali z oblačnimi rešitvami v poslovanju. Poudarili bomo prednosti in slabosti, kot tudi vplive na poslovanje podjetij. V drugem delu diplomskega projekta bomo opredelili oblačno rešitev za upravljanje s človeškimi viri SuccessFactors. Rešitev bomo opredelili skozi module, ki jih zajema.
Ključne besede: oblak, računalništvo v oblaku, SAP, človeški viri, SuccessFactors
Objavljeno: 15.04.2016; Ogledov: 487; Prenosov: 108
.pdf Polno besedilo (1,45 MB)

2.
Uporaba programskega orodja successfactors pri prenovi procesa nagrajevanja
Jure Satler, 2017, diplomsko delo/naloga

Opis: Glavna tema diplomskega dela je prenova poslovnih procesov in njihova analiza. Predmet prenove je proces nagrajevanja v podjetju Unistar LC, d. o. o., ki smo ga prenovili z uporabo programskega orodja SuccessFactors. Diplomsko delo je sestavljeno iz teoretičnega in aplikativnega dela. V začetnem delu je predstavljena potrebna teorija za uspešno in celovito prenovo poslovnih procesov. Podrobneje je predstavljeno orodje Aris, ki ga uporabljamo za modeliranje poslovnih procesov in informacijski sistem za podporo obvladovanja človeških virov SuccessFactors. Rezultat diplomske naloge je z orodjem Aris izdelan podroben model posnetega procesa nagrajevanja, ki ga imenujemo proces »AS-IS« in podoben model izboljšanega procesa nagrajevanja, ki ga imenujemo proces »TO-BE«. Procesa sta analizirana po metodi PERT. Rezultati analize za procesa so predstavljeni, prav tako pa je predstavljena tudi validacija rešitve. Določeni podatki v diplomskem delu so spremenjeni zaradi varovanja poslovne skrivnosti.
Ključne besede: struktura poslovnih procesov, prenova poslovnih procesov, modeliranje poslovnih procesov, Aris orodja, SAP SuccessFactors.
Objavljeno: 14.09.2017; Ogledov: 22; Prenosov: 1
.pdf Polno besedilo (1,38 MB)

Iskanje izvedeno v 0.01 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici