| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Iskanje po katalogu digitalne knjižnice Pomoč

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 10 / 64
Na začetekNa prejšnjo stran1234567Na naslednjo stranNa konec
1.
Dinamični odziv odprte kinematične verige : diplomsko delo
Ivan Prah, 1998, diplomsko delo

Ključne besede: kinematika, dinamika, elastični sklepi
Objavljeno: 26.07.2007; Ogledov: 1762; Prenosov: 0

2.
3.
4.
Vpliv materiala na prepustnost vodne pare in toplotne izmenjave športnega oblačila
1991, diplomsko delo

Objavljeno: 26.07.2007; Ogledov: 1628; Prenosov: 0

5.
Vzroki in posledice padcev : (diplomsko delo)
Alenka Prah, 2008, diplomsko delo

Objavljeno: 27.11.2008; Ogledov: 4641; Prenosov: 945
.pdf Celotno besedilo (259,17 KB)

6.
MOTIVACIJA ZA IZOBRAŽEVANJE MED ZAPOSLENIMI NA INTERNIH ODDELKIH SPLOŠNE BOLNIŠNICE CELJE
Klavdija Prah Oprešnik, 2009, diplomsko delo

Opis: Z znanjem si dvigamo samopodobo, večje samozadovoljstvo in kakovostnejše opravljanje poklica. Zlasti v prihodnjih letih se bomo morali izobraževati tako, kot bo zahtevala informacijska doba. aizredno hitre spremembe že danes zahtevajo, da učenje postaja nekaj stalnega in permanentnega, kar traja vse življenje (vseživljenjsko učenje). V teoretičnem delu je predstavljenih nekaj teorij o motivaciji in kako le ta vpliva na izobraževanje zaposlenih. Sledi zgodovinski prikaz Splošne bolnišnice Celje, njena organiziranost in dejavnost glede izobraževanja. V raziskovalnem delu diplomske naloge smo prikazali rezultate ankete. Predvsem smo poskušali ugotoviti, koliko so zdravstveni delavci motivirani za dodatno izobraževanje ter kaj je pomembno za uspešno in kvalitetno delo na delovnme mestu. prišli smo do zaključka, da se jih večina želi izobraževati, vendar bi bilo potrebno v ustanovi reorganizirati obstoječe procese. Motivirani in dovolj izobraženi izvajalci zdravstvenih storitev lahko nudijo profesionalno skrb za bolne.
Ključne besede: motivacija, izobraževanje, Splošna bolnišnica Celje
Objavljeno: 17.07.2009; Ogledov: 1792; Prenosov: 222 
(1 glas)
.pdf Celotno besedilo (897,10 KB)

7.
MANAGEMENT PROJEKTOV UVAJANJ POSLOVNIH INFORMACIJSKIH REŠITEV CRM
Luka Prah, 2013, magistrsko delo

Opis: Projektni management je apliciranje znanja, veščin, orodji in tehnik na aktivnosti projekta, da dosežemo ali presežemo potrebe in pričakovanja interesne skupine. Projektni managerjem ni cilj samo doseganje specifičnega časa, stroškov in kvalitete projekta, temveč tudi organiziranje celotnega procesa, da le ta dosega pričakovanja ljudi, ki so vključeni v projekt ali le ta vpliva na njih. Projekt je dejansko začasno prizadevanje kreacije edinstvenega produkta ali storitve, ki poteka zunaj vsakodnevnih operacij. Preden začnemo s projektom je bistvenega pomena, da razumemo življenjski cikel projekta. Življenjski cikel je pravzaprav izraz za stvari, ki se ustvarijo imajo svoj življenjski čas in izginejo. Na srečo projektnih managerjev projekti ne trajajo večno. Vsi projekti gredo skozi logičen proces aktivnosti ne glede na to ali gre za gradbeni, proizvodni ali projekt informacijske tehnologije, vse do zaključka projekta. Skozi razvoj projektnega managementa se je pojavilo veliko različnih metodologij za izpeljavo projektov. Metodologije se razlikujejo po področjih v industriji, kljub temu pa je večino bolj znanih metodologij mogoče aplicirati na večino industrij. Med pomembnejše metodologije oziroma tiste, ki se pogosto pojavljajo v praksi lahko štejemo PRINCE, PRINCE2, PMBoK, metodo kritičnih poti, tradicionalni pristop, ASAP in Microsoft Sure Step. Pri uvedbah projektov IT rešitev CRM je prav tako močan vpliv tradicionalnih metodologij, katere pa so podjetja, ki so razvila programske rešitve CRM, začinila s svojimi metodologijami. S tem se seveda pridobi na učinkovitosti in hitrosti, prav tako pa so specifične potrebe programskih rešitev zahtevale tudi prilagoditve pri načinu uvajanja le teh. Tako so posledično tradicionalne metodologije projektnega vodenja bile nadgrajene in prilagojene hitremu razvoju ter specifičnim potrebam določenih projektov. Kot rezultat hitrega razvoja in neprestanih sprememb tehnologij so projekti uvedb informacijskih rešitev, kot so informacijske rešitve CRM, še toliko bolj zahtevni. Pri teh projektih se srečujemo specifičnimi zahtevami, kot so odpor do nove tehnologije, drugačnimi pogledi in željami IT oddelkov, hitro spreminjajočo programsko opremo in težje merljivimi prednostnimi, ki izhajajo iz uvedb takšnih rešitev. Posledično moramo biti pri takšnih projektih še bolj odzivni in natančni. Dobro načrtovanje, odlična komunikacija, dosledno izvajanje nalog, primerni projektni partnerji, trdo delo ter fleksibilno in razumevajoče vodstvo so formula do uspeha pri takšnih projektih.
Ključne besede: Projektni management, Management odnosov s strankami, CRM, PRINCE 2, ASAP, Microsoft Sure Step, Projekt, Uvedba CRM rešitev, Železni trikotnik, Metodologije projektnega managementa, Vloge na projektih.
Objavljeno: 18.10.2013; Ogledov: 1324; Prenosov: 201
.pdf Celotno besedilo (1,25 MB)

8.
9.
Izbrana poglavja iz prometne geografije : univerzitetni učbenik
Stanko Pelc, 2010, univerzitetni, visokošolski ali višješolski učbenik z recenzijo

Ključne besede: geografija prometa, družbena geografija, promet
Objavljeno: 05.06.2012; Ogledov: 2043; Prenosov: 171
URL Povezava na celotno besedilo

10.
Iskanje izvedeno v 0.15 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici