| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Iskanje po katalogu digitalne knjižnice Pomoč

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Oblikovanje embalaže živilskega izdelka "čokoladne praline"
Nina Radi, 2018, magistrsko delo

Opis: V tej magistrski nalogi bom predstavila tematiko, katera me »obremenjuje« že celotno moje življenje. Namreč, že od otroštva naprej se borim z močno alergijo na mleko in mlečne izdelke, zato sem prikrajšana do uživanja veliko vrst hrane in predvsem priboljškov, ki so navadno izdelani iz mleka in mlečnih sestavin. Nekatere raziskave, ki jih bom tudi predstavila v tej nalogi namreč predvidevajo, da bo v prihodnje meni podobnih ljudi čedalje več, ponudba alternativnih izdelkov pa je na tržišču trenutno slaba, oziroma so sami izdelki neprivlačni in manj mikavni, kot izdelki za uporabnike, ki tovrstnih zdravstvenih težav nimajo. Celotno zgodbo bom predstavila na način, kot da bi jaz ustanavljala podjetje, ki bi na tržišču predstavila tak izdelek, ki bi bil primeren takim »ekstremnim« uporabnikom in kaj dejansko bi pri tem bilo pomembno upoštevati. Predstavila bom pomembnost embalaže izdelka za samo prodajo le-tega in tudi opravila pogovorne intervjuje z uporabniki, ki imajo zaradi svojega prehranjevalnega stila, težave pri nakupovanju, predvsem čokoladam, alternativnih izdelkov.
Ključne besede: Embalaža, ekstremni uporabnik, čokolada
Objavljeno v DKUM: 08.11.2018; Ogledov: 1766; Prenosov: 476
.pdf Celotno besedilo (3,22 MB)

Iskanje izvedeno v 0.01 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici