| | SLO | ENG | Piškotki in zasebnost

Večja pisava | Manjša pisava

Iskanje po katalogu digitalne knjižnice Pomoč

Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 10 / 61
Na začetekNa prejšnjo stran1234567Na naslednjo stranNa konec
1.
Politika zasebnosti v finančnih institucijah
Mia Jecelj, 2019, diplomsko delo

Opis: Varstvo osebnih podatkov je danes temeljna pravica, ki se je razvijala vse od neobstoječe pravice pa do pravice, za katero velja danes in sicer z izjemno širokim področjem uporabe. Zaradi tehnološkega napredka, je v zadnjem času vedno bolj ogrožena pravica posameznika o varstvu osebnih podatkov. Predpisi o varstvu osebnih podatkov ne sledijo napredku in zaradi tega ne nudijo več odgovorov na določene dileme. Uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in novi predlog Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) poskušata slediti napredku ter s tem povezano po potrebi spreminjati zakone glede varstva osebnih podatkov, da bi bilo varstvo čim bolj sigurno. V prvem delu diplomskega dela bomo opisali splošne pojme s tega področja, prav tako bomo vključili veljavno zakonodajo na tem področju. V nadaljevanju pa se bomo osredotočili na varstvo osebnih podatkov v finančnih institucijah, s poudarkom na vrstah osebnih podatkov, ki jih obdelujejo, ter splošnimi pogoji, ki so predpisani za vsako izmed izbranih aktivnosti. Zaključili bomo z ugotovitvami, ali se obdelava osebnih podatkov v finančnih institucijah razlikuje od obdelave v podjetjih in ali je v skladu z veljavno zakonodajo.
Ključne besede: osebni podatki, varstvo osebnih podatkov, finančne institucije, Splošna uredba EU, Nova KBM d.d.
Objavljeno: 18.12.2019; Ogledov: 381; Prenosov: 65
.pdf Celotno besedilo (833,05 KB)

2.
3.
4.
5.
Konstruktorska obdelava konstrukcije vodohrana na Kalvariji V=3000 m3
Metka Peternel, 1989, diplomsko delo

Ključne besede: zasnova, dimenzioniranje, elementi, obtežbe, deformacije, analiza
Objavljeno: 26.07.2007; Ogledov: 1372; Prenosov: 0

6.
Vgrajena specifična energija v treh različnih objektih
Irena Kramer, 1989, diplomsko delo

Objavljeno: 26.07.2007; Ogledov: 1441; Prenosov: 0

7.
Uporaba EPS betonov
Milan Kuster, 1990, diplomsko delo

Objavljeno: 26.07.2007; Ogledov: 1277; Prenosov: 0

8.
Gradbeno fizikalna analiza stanovanjskega objekta Železnikova 22 v Mariboru
Bojan Novačan, 1990, diplomsko delo

Objavljeno: 26.07.2007; Ogledov: 1920; Prenosov: 0

9.
Specifična primarna energija v treh različnih stanovanjskih objektih
Mofeed El Ahmad, 1990, diplomsko delo

Objavljeno: 26.07.2007; Ogledov: 1210; Prenosov: 0

10.
Uvajanje nove tehnologije v SGP MARGRAD s poudarkom na tehnično tehnoloških rešitvah
Dean Hictaler, 1991, diplomsko delo

Objavljeno: 26.07.2007; Ogledov: 1593; Prenosov: 0

Iskanje izvedeno v 0.3 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici